Użytkownik HaKaI Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Nick: HaKaIImię:ŁukaszWiek:23Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NieDoświadczenie z amx[1-10]: 6-7Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/HaKaI/145.239.23.161:27110/Steam/Nonsteam (Link do profilu): Steam Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: TakSprawny mikrofon[Tak/Nie]: TaKDlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Odszedłem, ale 0 adminów na serwerze czasami nie da sie grać serio. Nikt z adminów nie graKontakt: Steam/forumZapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Jestem na nie. - Jak byłem Administratorem było na Ciebie dużo skarg, - Dawałeś jakieś śmieszne mute graczom, - Zrezygnowałeś z Admina bo podobno Właściciel nic nie robi z serwerem, a teraz chcesz mieć adma? + Aktywność, + Wiek, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ależ oczywiście, że jestem na nie. - Kompletnie nie ogarniasz tej funkcji. - Dopiero co zrezygnowałeś. - Non stop były na ciebie skargi. - Nie potrafisz odróżnić czita od skilla. - Nie potrafisz się zachować. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Posiadałeś u nas administratora serwera, jak dało się zauważyć nie radzileś sobie, prowokowałeś użytkowników. Twoje zachowanie było niestosowne, nie potrafileś przyjąć na siebie krytyki, gracze się na ciebie skarżyli. Odczekaj trochę czasu, pokaż poprawę i zloż podanie. Aktualnie jestem na NIE. - Zachowanie -Rezygnację + wiek Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 xDD to podanie jest 4f albo dla jaj? Zrezygnowałeś z admina dopiero + miałeś pretensje, że Trivor nic ze serwerem nie robi.. ii jeszcze twierdziłeś, że serwer bez Ciebie padnie,,, :))) Jesteś niekulturalny chamski słabo napisane podanie Jedynym plusem jest Gt, ale myślę, że Admina z takich zachowaniem nie potrzeba,,, 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 XDDDDDDDDDDDDDd oczywiscie ,że nie. - bot - podanie - nie ogarniasz XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 NA NIEEEE Cwaniakowanie na posadzie admina- Duzo skarg na ciebie- Ja wiecej sie rospisalem w poscie o opinii niz ty w podaniu -- ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Na nie + Psychiczny + Stuleja + Nie nadaje się nawet do pchania karuzeli a co dopiero do pilnowania serwera poważnego i prestiżowego + Podobno Ci w szkole zabierali kanapki 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik cwaniak Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Jestem na nie - nie widzę ciebie wgl w tej roli - dopiero co zrezygnowałeś - Twoje szczeniackie zachowanie na serwerze mówi samo za siebie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik cwaniak Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi