Użytkownik∙ Marves Opublikowano 23 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) Wywiad z @|K4|Bum. Prowadzący - @Ar0n Opowiadający - @|K4|Bum Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzisiejszym gościem w moim wywiadzie będzie @|K4|Bum, znany i lubiany przez większości użytkowników forum UnBanTeam, o którym zapewne chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej, a nowi użytkownicy go poznać... A więc zapraszam: @Ar0n Witam Cię cieplutko. Opowiedz nam troszkę o sobie, jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się zajmujesz na co dzień? @|K4|Bum Witam cię również! Mam na imię Kamil ( Wiem dziwne imię jak dla mnie xd) .Pochodzę z Województwa Pomorskiego, a mianowicie z okolic Trójmiasta. Na co dzień jestem pracownikiem firmy budowlanej mojego ojca. Ponadto mam 21lat, prawko i własny samochód. W czasie wolnym przesiaduje na serwerach/forum. Na weekendy zajmuję się praca w pobliskiej "dyskotece" jako DJ. Moim hobby jest Straż Pożarna, w czym się pochwalę że pracuję dorywczo w PSP- Dla nie wtajemniczonych Państwowa Straż Pożarna, jak i też w OSP, Ochotnicza Straż Pożarna. Ogólnie myślę że to na tyle z ciekawostek o mnie, jeżeli chcecie zaczerpnąć więcej informacji na mój temat to wiecie gdzie pisać. @Ar0n Rozumiem. W Trójmieście powiadasz... Jak długo tam mieszkasz, pracujesz i czy jest coś ciekawego w tym mieście? Może są tam interesujące miejsca, które warto zobaczyć? Opowiedz nam o tym. @|K4|Bum No to tak, w Wejherowie mieszkam dobrych 12 lat, przeprowadziłem się z Bolszewa ( 5 km różnicy). U ojca pracuję dopiero 2 lata, gdyż dołączyłem do firmy po skończeniu kursu na Dekarza. W trójmiescie jest sporo ciekawych miejsc, więc polecam najpierw tu przyjechać, a później decydować gdzie iść. @Ar0n Napewno kiedyś odwiedzę i zachęcam również Was do tego. Może, jeżeli już jesteśmy przy tym pięknym i kolorowym mieście, to powiedz nam, co najczęściej ląduje na stole u zwykłego, prostego mieszkańca tego miasta. Napewno przeróżne ryby, bo w końcu to miasto rybaków, ale czy tylko? @|K4|Bum No coś tyy, jesteśmy normalnymi ludźmi, to że mieszkamy przy morzu nie oznacza, że żywimy się tylko tym co z niego wyciągniemy. Mało tego, ryby jak i owoce morza jadamy u nas żadko. U nas dania są takie jak w każdych domach, czyli, jakieś schaboszczaki, mielone, zraziki, gołąbki, i wiele innych dań jak i zup. @Ar0n Hmm zdziwiło mnie to bardzo. Pozwolisz, że cofniemy się teraz o kilka lat wstecz i pomówimy o Twojej szkole, może też studiach, jeżeli uczęszczałeś. Jaki kierunek Cię zainteresował i czy jesteś w pełni zadowolony z tego wyboru? @|K4|Bum No to tak. to jest śmieszna historia, bo ogólnie zostałem "zmuszony", aby iść po szkole podstawowej w kierunku zawodówki, a mianowicie "Dekarza". Tak jak napisałem, moim marzeniem było iść w kierunku "mechaniki pojazdowej, czyli mechanik" Lecz wyszło jak zwykle .. Zostałem Dekarzem. W pierwszym roku wiadomo było ciężko się połapać i wgl. W drugim to już nawet mi sie spodobał ten zawód. No, a w trzecim wiadomo, człowiek tylko odliczał dni do końca kursu/szkoły Lecz wiadomo, było się "wygą" i kociło pierwszaków Lecz po wszystkim nie ukrywam i tak zajmuję się mechaniką samochodową i uczę się w tym kierunku. @Ar0n Rozumiem, czyli jakieś plany na przyszłość masz. Opowiedz nam teraz o swoich zainteresowaniach, co najbardzije lubisz robić i jak wygląda twój normalny dzień? @|K4|Bum Moje plany na przyszłość to chyba jak każdego, Dom, Rodzina, Praca. Moimi zainteresowaniami są tak jak wymieniłem w każdym pytaniu powyżej, czyli: Mechanika pojazdowa, Straż Pożarna, jak i Dj'owanie Czasami wstawiam tam jakieś swoje mixiki na forum. @Ar0n Ostatnio zostałeś przyjęty na stanowisko UnBanTeam na naszym forum i masz tą rangę już dość długo. Mógłbyś nam coś więcej o tym opowiedzieć? Co Cię skłoniło do tego, że wybrałeś akurat taką rangę? @|K4|Bum Hmmm, co mnie skoniło, a no skłoniło mnie to, gdy widziałem na forum sporo tematów z prośbami o ub, które były rozpatrywane po dobrych paru godzinach A jak dobrze wiemy, troszczymy się o dobro graczy, więc chcemy, aby te prośby były rozpatrywane w trybie natychmiastowym. @Ar0n Pójdźmy teraz trochę w stronę sportu. Powiedz nam, jak Ci się podobał mundial w Rosji? Możesz nam też zdradzić w sekrecie, której drużynie najbardziej kibicowałeś w finale? @|K4|Bum Szczerze, to nie interesuję się żadnym sportem Nie mam na to czasu i chęci Jak dobrze każdemu wiadomo, kibicowałem Polce, lecz nie poszło im za dobrze Po ostatnim meczu Polski skończyłem śledzić przebieg mundialu. @Ar0n Wiemy już o Tobie, że lubisz grać w gry komputerowe i interesujesz się mechaniką samochodową i sądząć po Twojej budowie ciała siłownią, a przy tym spędzać dużo swojego wolnego czasu na naszej sieci serwerów. Opowiedz nam teraz, jak do nas trafiłeś, od jak dawna z nami jesteś i co sądzisz o naszej administracji? @|K4|Bum Na sieć trafiłem całkiem przypadkiem, gdyż dostałem pana na pewnej sieci .. po czym zrobiłem sobie prawie 3 miesięczną przerwę. Po powrocie do counter strike szukałem odpowiedniego serwera, jaki stał się wasz (DD2), Więc postanowiłem się zarejstrować na forum, a gdy zobaczyłem, że forum dopiero startuje to pomyślałem, żeby zostać z wami dłużej, tak jestem z wami do dzis. A jeżeli chodzi o administrację to zauważyłem tylko że tylko dwie osoby z 4 starają sie o dobro sieci jak i w nie się angażują .. Poza tym myślę że jest git. @Ar0n Powróćmy znowu do "sielankowego" życia na naszym forum. Chciałbyś mieć jakąś wyższą rangę, oprócz oczywiście tej, którą teraz masz? @|K4|Bum Oczywiście, z resztą jak każdy użytkownik tej sieci. @Ar0n Zostańmy może przy tym, że będziesz z nami do końca i niech tak zostanie! Z kim najbardziej dogadujesz się na forum? @|K4|Bum Dokładnie. A no to jest to 6 osób, pozwolę je sobie wymienić: @AdeK , @Deys, @Madziulaaa , @DyLu , @.::FocuS::., @Relax.. @Ar0n Czy chciałbyś prowadzić. być opiekunem jeszcze jakiegoś serwera? Jeżeli tak, to jaki mod byś wybrał? @|K4|Bum Ogólnie to jestem Właścicielem dwóch serwerów na tej sieci, jak i opiekunem jednego, tak więc na tę chwilę mi wystarczy Lecz nie ukrywam chciałbym postawić dwa serwery, które posiadałem na zeszłej sieci, mianowicie, Paintball jak i GunGame+DM. @Ar0n Dobrze nasz skormny, ale wyczerpujący wywiad dobiega końca. Dziękuję , za miło spędzony czas i, że mogłem Cię "trochę" lepiej przy ty poznać. Chciałbyś na koniec coś dodać od siebie, może pozdrowić kogoś? @|K4|Bum Oczywiście, chciałbym pozdrowić moją, psiapsi @Madziulaaa <3 ( kocham cie <3 ) jak i wszystkich forumowiczów Poza tym również dziękuję za wywiad. @Ar0n Wywiad dobiegł końca moi kochani czytelnicy. Chciałbym wam się przyznać do czegoś. Jest to mój pierwszy wywiad, w którym były tak rozbudowane odpowiedzi i przy którym pracowało mi się "zajebiście". @|K4|Bum nie zadawał zbędnych pytań, tylko po prostu wyczekiwał kolejnego pytania i odpowiadał na nie. Dziękuję Ci jeszcze raz i życzę również wszystkim dobrej i spokojnej nocy! Edytowane 24 Lipca 2018 przez Ar0n 7 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 23 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Fajny wywiad tylko jest mały błąd na początku " znany i lubiany przez większości użytkowników forum " a tak to jest według mnie bardzo dobrze wykonany 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Spoko Wywiad Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 23 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Dzięki za udział Lecz martwi mnie jedno Mianowicie pisałeś abym się nie martwił błędami, gdyż je poprawisz Mało tego, porobiłem parę błędów "specjalnie" które jednak nie zostały wyeliminowane Poza tym + mordko, za czas i chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daj_browarka Opublikowano 23 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 5 minut temu, AvelleN napisał: żadko rzadko* Spoko wywiadzik i mam nadzieję że serwery powstaną. Widać że sie postarałeś leci duży +. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 23 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Good wywiad 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 24 Lipca 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Fajny wywiad, dobrze się czyta 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 24 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Good Good Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ futuba Opublikowano 24 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Super wywiad! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 24 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Bardzo fajny i milutki dla oka Więcej takich poproszę :< Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 30 minut temu, Rambus napisał: Więcej takich poproszę :< Wywiady będą się pojawiały około co tydzień. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Madziulaaa Opublikowano 24 Lipca 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Och @|K4|Bum moj ty kochany dziubasku <3 buzi :3 Bardzo fajny wywiad 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ zjc(^; Opublikowano 24 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Fajnie wyszlo nie powiem Edytowane 24 Lipca 2018 przez zjc(^; Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka NN. Opublikowano 28 Lipca 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Pytania rozwinięte, odpowiedzi także. Fajnie się czyta Wywiad na + ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi