Użytkownik∙ Tery Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) IP serwera: 54.38.58.82:27015 Mod: DD2, Rangi CS:GO/Skiny Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/54.38.58.82:27015/ Wiek Właściciela: 24 Hosting: Pukawka Sloty:32 Dlaczego akurat my?: Ponieważ podoba mi się wasz styl forum i myślę, że warto mi dać szansę bo pod koniec miesiąca ruszam z pełną reklamą na razie to taka reklama na dzien lub mniej Osoby chętne na rangę Admin Serwera mile widziane, wypadało by mieć Steam'a na potrzeby szybkiego kontaktu. Edytowane 17 Października 2019 przez Terry Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Na Tak +mod +wiek właściciela +-reklama +sloty -reklamy Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Na tak. + Wiek, + Sloty, +/- Reklama, Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Na Tak Mod+ Wiek+ Dużo graczy grających+ Sloty+ Reklama- ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Można spróbować. Mod. Sloty. Aktywność graczy. tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ MNELC Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 nie - nie potrzebny kolejny dust - znam typa, oszukał mnie. - kolega, zakłada serwer później kończy Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Czemu nie, można spróbować. + Serwer nie stoi pusty, ktoś tam gra. + Mod trochę oklepany, ale przyciąga sporo graczy. + Wiek właściciela. + Sloty. +/- Reklama. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Kolejnego DD2 nie przyjmiemy, jeśli chcesz zmienić na dd2+inferno lub 3maps to daj znać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 17 Października 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) @UP Niech będzie zgadzam się na DD2+INF bo wedlug mnie to inferno jest najlepsze wprowadzilem zmiany w tym miesiącu będzie słabo ale od następnego ruszam z kopyta, że tak to ujmę mam nadzieję , że na długo coś się konczy a coś zaczyna, jestem na tą chwilę sam ze wszystkim i przyda mi się pomoc w najblizszym czasie mam nadzieje ze dorównam pozostałym dwóm serwerom tego typu. Edytowane 17 Października 2019 przez Terry 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sleep Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Myśle, że mozna chłopakowi dać szanse. +/- Reklama + Wiek + Doświadczenie + Paczucha Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 18 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 @Terry kiedy będziesz w stanie kupić reklamę (przybliżona data) oraz jak będzie to stawka? Rozkręcenie serwera od 0 wymaga dużego wkładu finansowego oraz zaangażowania. Odnośnik do komentarza
Premium Wicherek Opublikowano 18 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Myślę że kolejne dd2 może być trochę za dużo, ale można spróbować i dać szansę +/- Reklama + Doświadczenie + Wiek + Sloty + Aktywności serwerowa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 18 Października 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Sh1zO napisał: @Terry kiedy będziesz w stanie kupić reklamę (przybliżona data) oraz jak będzie to stawka? Rozkręcenie serwera od 0 wymaga dużego wkładu finansowego oraz zaangażowania. Przybliżona data reklamy 1 listopad na okres 30 dni i tak co miesiąc, także nie bedzie lipy jak teraz. Pozdrawiam Własnie aktywowalem reklamkę na kilka godzin takze zapraszam chętnych do gry na DD2/INF Edytowane 18 Października 2019 przez Terry Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 18 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś się do @Trivor. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 18 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi