Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Nick: y0ung <3 Imię: Daniel Wiek (dokłada data):29.10.2004 SID:STEAM_0:1:516951420 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:1-3 h Opisz siebie: Cześć jestem Daniel mieszkam w małym mieście, lubię grać CSGO i spotykać się ze znajomymi. :P Dlaczego akurat Ty?: Po prostu lubię robić overwatch i sprawdzać np. demka z serwerów i oceniać czy ktoś cheatuje czy nie. Czy miałeś styczność z SourceBans?:Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Kiedyś sam używałem wspomagaczy [teraz tego żałuje] i wiem jak to wygląda więc tak z 7/10. Kontakt:Facebook,Fourm i steam. Aa jeśli chodzi o ostrzeżenie to pisałem do Właściciela aby to odpracować . Edytowane 17 Października 2019 przez y0ung "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Powiem tak. Podanie - Czitowales i niestety już trudno zaufać takim osobą którzy czitowali. Jest jedna na forum co też miała kiedyś czity dostała ubt i to straciła tak szybko jak to dostała (niewazne kto) - Wiek +/- jesteś rok starszy niż ja. Aktywność- 13 września się zarejestrowałeś i masz tylko 10h spędzone? Niestety jestem na Nie. Jezeli poprawia aktywność to można dac szansę. Doświadczenie + Pozwól że się spytam masz Prime? I ile godzin masz przegrane? (W csgo) @edit użyj edycji ? na przyszłość. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 - Czerwony dla administracji; nieznajomość regulaminu. - Posiadasz warna na koncie. - Słaba aktywność na forum, dzisiaj pierwszy raz Cię widziałem. - Wiek, moim zdaniem zbyt niski. - Podanie napisane tak sobie, nie przekonuje. - Wypowiedź we własnym podaniu, z automatu powinien być zamek. Nadrób forum, daj się poznać i spróbuj za jakiś czas, póki co jestem na nie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 -Słaba aktywność na forum. - Wiek +/- - Wypowiadasz się we własnym podaniu. Nie. Odnośnik do komentarza
Premium Wicherek Opublikowano 18 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Ja jestem na nie.... - Aktywność konta na Forum ( Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu ) - Aktywność gracza na Forum - Znajomość regulaminu " Forum " - Wypowiedz w swoim temacie + / - Podanie. " Nie przekonuje mnie " + / - Wiek Myślę że jak dasz się poznać i postarasz się być bardziej aktywny to nikt nie będzie miał sprzeciwu Daj sobie trochę czasu 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 28 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi