Użytkownik KUBI Opublikowano 18 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Witam napisze to szybko i pewnie z błędami ale doszły mnie słuchy że jest osoba która się podszywa pod emnie na GG. Ja osobiście nie mam GG i nie używam. Osobą pisze złe rzeczy na temat Trivora. Prosze aby nie dodawać tej osoby. Edit narazie tylko się dowiedziałem że o Trivorze pisał. Cytuję "Ej wiesz że Trivor jest jebniety" "banuje każdego jak debil" jest tego więcej. Prosze aby nie dodawać tej osoby. 2 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Premium Wicherek Opublikowano 18 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Wielki plus za czujności i info !!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 18 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Sprawa rozwiązana. Mój "walniety" Kuzyn chciał sobie zrobic jaja i użył mojego konta do robienia sobie jaj. Zrobił konto na GG i pisał do paru osób. Jedna z nich była @Dusia którą pomogła mi ogarnąć sytuacje oraz co sie stalo. Dzięki ci bardzo Temat do zamknięcia. Jeżeli ktoś chce to moje konto GG: 79417378 tylko piszcie swoje nicki bo nie pamiętam każdego ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 18 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi