Użytkownik zakiro Opublikowano 18 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Nick: Zakiro Admin: Majk Serwr: [COD:MW3 4001]:[Awans Klas!]:[FREE VIP 21-7]:[NOCNY EXP]:[/freelvl]:[SKINY CS:GO] StrefaSkilla.pl @ 1shot1kill.pl Opis: Grałem sobie spokojnie klasą elitarny snajper nie miałem jakichś wspaniałych statystyk bo 14 na 6 gdzie graliśmy w 2 i po 4 boty. Nagle przyszedł Majk , nie zdążył nawet sprawdzić jak strzelam tylko od razu dał mi bana za ab. Dnia wcześniejszego też mi dał bana przy czym słabo mi szło więc możliwe nawet że miałem "staty" na minusie . Niestety nie umiem tego wszystkiego ogarnąć przez co robiąc ss wyskakuje mi tylko czarny ekran zamiast faktycznego zdjęcia . Ps. Proszę zwrócić uwagę na admina Majk ponieważ takie coś jest nie przyjemne i denerwujące Link do bana: nie jestem pewien czy na pewno ale chyba to jest odpowiedni link: http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php SS: nie umiem Edytowane 18 Października 2019 przez zakiro Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 @zakiro Zastosuj się do wzoru: Odnośnik do komentarza
Użytkownik MaJk Opublikowano 18 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 3 godziny temu, zakiro napisał: Nick: Zakiro Admin: Majk Serwr: [COD:MW3 4001]:[Awans Klas!]:[FREE VIP 21-7]:[NOCNY EXP]:[/freelvl]:[SKINY CS:GO] StrefaSkilla.pl @ 1shot1kill.pl Opis: Grałem sobie spokojnie klasą elitarny snajper nie miałem jakichś wspaniałych statystyk bo 14 na 6 gdzie graliśmy w 2 i po 4 boty. Nagle przyszedł Majk , nie zdążył nawet sprawdzić jak strzelam tylko od razu dał mi bana za ab. Dnia wcześniejszego też mi dał bana przy czym słabo mi szło więc możliwe nawet że miałem "staty" na minusie . Niestety nie umiem tego wszystkiego ogarnąć przez co robiąc ss wyskakuje mi tylko czarny ekran zamiast faktycznego zdjęcia . Ps. Proszę zwrócić uwagę na admina Majk ponieważ takie coś jest nie przyjemne i denerwujące Link do bana: nie jestem pewien czy na pewno ale chyba to jest odpowiedni link: http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php SS: nie umiem Gosciu dostałeś ssy nie napisałęś odwołania ani nic tylko wszedłeś na aktywnym banie i jakies żale ze czarny ekran. To sie pierw idzie na forum wyjaśnia a nie zmienia ip i wraca na server. Jak dla mnie ban zostaje. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi