Właściciel Trivor Opublikowano 19 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Hej, taki sen mnie naszedł podczas dzisiejszej nocy, że zmienie dd2 #1 na dd2+csgo. Co o tym myślicie? Są 2 dusty, dd2/inf, 5/maps, a brakuje nam CS:GO moda. Zostalo by na serwerze jak jest tylko wywalilbym leczenie prawdopodobnie i dodal cs go moda z jakimis fajnymi skinkami. Co myślicie? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 19 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 To już nie lepiej zrobić osobny serwer? #Edit No niby tak. Ale dobra, ja osobiście jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Jak dla mnie spoko, i tak tego leczenia używa tylko 1 na 10. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 DD2. Mapy cs:go, bez skinów itp. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WujMamrot Opublikowano 19 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Mi tam to obojetne mozecie zrobic jak chcecie tylko zebym mogl grac Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 19 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Dobry pomysł, nie mamy Takiego moda. Zawsze to jakieś urozmaicenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 19 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Można zrobić by było zrobić nowy serwerek mogę zostać sponsorem a pomysł fajny "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 19 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Jestem na tak, go mod przyciąga sporo graczy, więc mam nadzieję, że wypali. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 19 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Ee tam po co dodawać te mapy jak one są zlagowane (niektóre) lepiej jakoś dodać opcję skinow itp Clear Boy Odnośnik do komentarza
JestemNumerem1 XejanQ Opublikowano 9 Lutego 2020 JestemNumerem1 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Jak dla mnie bomba co zrobicie I tak będzie mega fajnie tylko żeby skiny itd zostały A 2/3 mapy inne się przydadzą jak dla mnie 10/10 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi