Gość Cheaxlite Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 1. Nick: Eryk2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin PB+Admin Cod 401vl.3. Powód: Mam chęci grania,adminowania lecz nie mam takich możliwości. @Flay @Bl@ck @|GW| Delta ForcePanowie sami wiecie, jaka jest sytuacje z serwerem, jest zerowa aktywność, może wejdzie 3 graczy na jakiś czas,no nie ma z kim grać, wchodząc na serwer jako admin/gracz,nie mam z kim grać, ponieważ serwery są 0-3/13. 0-3/23. Nie wiem co z tymi serwerami będzie,ale aktualnie na ten moment graczy nie ma od dobrego czasu,jeżeli to się zmieni, mogę podjąć się dalszego adminowania na tych dwóch serwerach, na dzień dzisiejszy nie mam możliwości nawet grania na tych serwerach ze względu na brak graczy. Dziękuje za danie mi szansy. @Sh1zO @Dusia @Trivor Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi