Użytkownik Czeiso Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Nick z CS: Adaśko. Admin banujący: @SECURITY :D Serwer:cod mod 4001 Data zdarzenia:dziś ok 10/15 min temu Opis sytuacji: grałem i dostałem bana za softa na 3h od admina który nawet nie wbił na specta tylko zginął na klasie "kucacz" (nie widzialny gdy kuca ) przez przypadek gdy strzelałem w bota który był za nim . Nie ma żadnego dowodu że grałem na sofcie gdyż nie dał mi ssy, także proszę o UB . Link do bana z amxbans http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1198Wycinek bana z konsoli: nie mam gdyż z nerwów wyłączyłem csa i wbiłem na forum . Edytowane 20 Października 2019 przez Czeiso Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Zbędny ban. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi