Premium Malma Opublikowano 20 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Ogólnie proponuję zrobić lekki porządek a mianowicie chodzi mi tu o q&a. Szczerze mówiąc ciężko czyta się odpowiedzi i jest straszny bałagan - zadają pytania, osoba odpowiada ale nadal trwa zadawanie pytań przez co nie ma pewnej ciągłości i przyjemności w czytaniu, bynajmniej ja mam takie uczucie. Propozycja brzmi aby osoba z administracji zakładała temat kto został nominowany po czym datę zamknięcia tematu, w którym osoby będą mogły zadawać pytania. Po zamknięciu osoba, która odpowiada na pytania dodaje temat w tytule pisząc, że są to odpowiedzi po czym na samym końcu nominuje kolejną osobę. Wydaje mi się, że jest to lepsza opcja z racji tego, że wszystko będzie poukładane. Druga propozycją jest zrobienie poddziału w konkursach, jeśli konkursy są na forum w trybie ciągłym - zrobić im poddział dodać fajne, jasne objaśnienie na czym polega i dodawać co dany okres czasu temat z aktualnym konkursem. Te, które są sporadycznie po prostu wrzucać do "forumowych" lub "serwerowych". Nwm luźna propka ale wydaję mi się, że dla nowych użytkowników będzie to lepsza opcja przejrzystości szczególnie, że forum jest naprawdę rozbudowane i da się pogubić. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Co do pierwszej propozycji jestem jak najbardziej ZA! Wprowadzi ona porządek w tym poddziele i fajnie będzie się wszytko czytało. Druga propozycja jak dla mnie jest zbędna. Nie będę się rozpisał, ale dla mnie to bez sensu. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Pierwsze jak najbardziej. Drugie masło maślane. Czy za czy przeciw,różnicy wgranie nie zrobi. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Zobaczymy jak to będzie wyglądać @Dusia twoje tematy, możesz się tym zająć Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi