Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Takie małe propozycje

Malma

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Ogólnie proponuję zrobić lekki porządek a mianowicie chodzi mi tu o q&a. Szczerze mówiąc ciężko czyta się odpowiedzi i jest straszny bałagan - zadają pytania, osoba odpowiada ale nadal trwa zadawanie pytań przez co nie ma pewnej ciągłości i przyjemności w czytaniu, bynajmniej ja mam takie uczucie. Propozycja brzmi aby osoba z administracji zakładała temat kto został nominowany po czym datę zamknięcia tematu, w którym osoby będą mogły zadawać pytania. Po zamknięciu osoba, która odpowiada na pytania dodaje temat w tytule pisząc, że są to odpowiedzi po czym na samym końcu nominuje kolejną osobę. Wydaje mi się, że jest to lepsza opcja z racji tego, że wszystko będzie poukładane. 

Druga propozycją jest zrobienie poddziału w konkursach, jeśli konkursy są na forum w trybie ciągłym - zrobić im poddział dodać fajne, jasne objaśnienie na czym polega i dodawać co dany okres czasu temat z aktualnym konkursem. Te, które są sporadycznie po prostu wrzucać do "forumowych" lub "serwerowych". 

Nwm luźna propka ale wydaję mi się, że dla nowych użytkowników będzie to lepsza opcja przejrzystości szczególnie, że forum jest naprawdę rozbudowane i da się pogubić. 

• Lubię to! 2

76561197961177126.png

• Użytkownik

Co do pierwszej propozycji jestem jak najbardziej ZA! Wprowadzi ona porządek w tym poddziele i fajnie będzie się wszytko czytało. 

Druga propozycja jak dla mnie jest zbędna. Nie będę się rozpisał, ale dla mnie to bez sensu. 

• Właściciel
Właściciel

Zobaczymy jak to będzie wyglądać

@Dusia twoje tematy, możesz się tym zająć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]