Użytkownik BanneD Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Nick z CS: xDDDDD? Admin banujący: @Nesia Serwer: 5Maps 1.6 Data zdarzenia: 20.10.2019 , Godzina 20:29.. Opis sytuacji: Gram sobie z @Pan Policjant i nagle po banie dostaliśmy.. No nie moja wina,że tam "BOT'y" grają..! Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): Coś ten BANS nie działa..Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : xDDDDD? [AMXBans] Powod : ' elo ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 457588797 ' [AMXBans] Twoje IP : ' .,.' [AMXBans] =============================================== PS. CHCĘ DOSTAĆ UB NA SERWERACH TRIVORA, A NIE U NESI.. BO DOSTAŁEM BANA ZA *Prowokacje * haha 2 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Właściciel serwera ma prawo decydować kto gra u niego na serwerze. Ban zostanie przeniesiony tylko na serwer Nesi. 2 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi