Użytkownik venom Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Nudziło mi się, to 2 lata temu napisałem sobie kilka wierszy X D Dusiołek Tutaj wzgórza mają oczy Piorun burza, deszcz krzyczysz pomocy Teraz jest noc ciemno już Czujesz cios, prosto w serce - nóż Spadasz w dół, palisz sceny Wkrada się duch #paraliż senny Zaciśnięte dłonie na gardle To chyba koniec, umarłem Białe światło, idę tam Nagle zgasło, jestem sam Budzę się, cały mokry To był sen, dusiołka dotyk. Czysta Gdy zawita samotność idę do niej Pogrążony smutkiem idę do niej Jest mocna, uszczęśliwia mnie Trochę gorzka, mijam sen Wypełnia me wnętrze, Kradnie moje myśli Gdy jest już obok Nie liczy się nic Może być kolorowa, ale wolę białe Przy niej nie chowam wzroku ani głowy w piasek Sprawia, że ogarnia mnie obojętność Ta miłość trwa za długo Gdy ktoś pyta z kim spędziłem kolejną noc odpowiadam; z wódką. Agonia Niebo jakby granatowe, ponuro wszędzie siedzę sam na krawędzi skały, me oczy przeszywają wzrokiem fale morza, które szumią w mych uszach. Nagle nad falami osiada mgła i wyłania się czarny łabędź gdzieś w oddali włosy na mej skórze stanęły tak jak me serce, gdy patrzę na niego - wróciły wspomnienia Nad moją głową latają wrony czarne niczym noc, nawet nie zauważyłem kiedy łabędzia pochłonęła mgła i znikł, a ona zbliża się ku skale. Poczułem krople deszczu na moim policzku która wkomponowała się ze łzą i zaczęło padać, me ubranie przesiąknięte wodą, ciężkie się stało i zimno mi. Mgła otula me stopy, a ciężkie krople deszczu uderzają o skałe są głośne nie słysze już tego szumu, słysze deszcz który mnie pochłania wraz z mgłą nie widzę już nóg, nie czuje już łez i nagle piorun uderzył o taflę morza i ujrzałem łabędzia, który zniknął we mgle piorun go trafił i me serce pękło, nawet nie zauważyłem kiedy mgła pochłonęła mnie. Przepaść Zimny wiatr niesie mnie tam, gdzie wszystko pochłania smutek Jestem i ja Rycerz bez zbroi z tępym mieczem, boje się przełykam gorzką ślinę Wiem, że następne co przełknę to gorzki smak porażki Patrzę w mroczną czeluść wypełnioną kolcami róż I spadam, me dłonie czerwone niczym rubin Kaskada krwi, wypełnia przepaść Wzrok gdzieś ucieka, a ja wpadłem w sidła samotności Klatka piersiowa się zaciska, nie mam sił złapać oddechu ...Oddechu którego tak bardzo pożądam. Jesienny dramat Cały dzień padał deszcz, beton znikł pod ciężarem kałuż A niebo pod całunem smutku zawiesza się nad lasem Lasem w którym zapada głucha cisza Nie słychać śpiewu ptaków Nie słychać wycia wilka Nie słychać chrumkania dzika Z ciszy wyłania się szum drzew I odgłos monotonnych kropel spadających na liście Gdzieś z chmur przebija się srebrzysty blask księżyca Który pada między gałęziami drzew, pada na wilka Biednego wilka, który utknął w sidłach I zaczyna wyć do księżyca, w jego wyciu słychać przerażenie Próbuje się szarpać, skóra zdziera się z kości Leży tam długo, oddał się instynktowi zaczyna jeść swoje mięso Przeżuwając kawałki swej nogi, płacze jednocześnie Nagle padł strzał, to myśliwy ..koniec cierpień wilka. Edytowane 22 Października 2019 przez venom 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Poeta :O :O 1 Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Bardzo fajne, pisz więcej. Czekam na coś bardziej radosnego, bo każdy z tych wierszy ma w sobie smutek. Napisz coś o mnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 We napisz coś nowego bo nudno tak czytać to samo ciągle 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Souls Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Venom i depresja XD Użytkownik ✔ Właściciel ✔ Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Twardy chłop z wyglądu,miekki z serca. Elegancko. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Gratuluję weny i pomysłu Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi