Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Testy dla nowych UBT

fr0zen

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam. 

Proponuję żeby kandydaci składający podania na ubt obowiązkowo przechodzili test, tzn. ktoś (i tu za bardzo nie wiem kto, najlepiej jakiś j@, ewentualnie opiekun ubt jak będzie) wysyłałby takim osobom paczuszkę .rar z dwoma demkami i 3-5 zestawami ssów na pw. Taka osoba miałaby 48h powiedzmy, żeby odesłać rozpiskę demek z czasówkami  i werdyktem oraz napisać czy za dane ssy należy się ub czy też nie (jeśli nie, to dlaczego). Myślę że sprawdzi się to doskonale, umiejętność rozróżniania czita od skilla to najważniejsze wymaganie, więc warto sprawdzić potencjalnych członków ubt czy nie mają z tym problemu. Żeby uniknąć zbędnego spamu w podaniach, bo głosy na tak/nie raczej nic tu nie zmienią, administracja tj. mod+ zamykałaby temat z informacją "Czekaj na odpowiedź administracji" ltp. po czym z kandydatami kontaktowałaby się w/w osoba, która będzie odpowiedzialna za przeprowadzenie testu, a po jego zakończeniu rozpatrywałaby podanie używając szablonu… i tyle. Mam nadzieję, że większość zrozumie o co mi chodzi, @Kropka.na pewno powinien, w końcu u Andrzeja tak było i elegancko taki system działał. :D

• Super 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik∙

Jestem za tym akurat wtedy zajmowałem się UBT i działało to bez zarzutów i zawsze się sprawdzało. Wtedy można sprawdzić już umiejętności danej osoby, a nawet w razie pomyłki powiedzieć mu co zrobił źle, aby na przyszłość zwracał na to uwagę. Dla mnie takim czymś powinien zajmować się Sędzia główny który by decydował z jakimi osobami chce współpracować i by je sobie weryfikował nie potrzebnie zajmować taką sprawą kogoś z j@. 

• Użytkownik

Jestem za

Wtedy można by było zobaczyć doświadczenie oraz umiejętność danej osoby w demkach itp

Jeżeli osoba składa podanie Ubt Csgo to tylko dwa drmka mozna dać żeby rozpisała.

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Właściciel
Właściciel

Z tego co sie orientuje to wlasnie jest wysylane demko do oceny i podanie zostaje rozpatrzone dopiero po ocenie ów demka

• 6 miesięcy temu...
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]