Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Jesteście otwartymi osobami czy jednak są jakieś tematy, na które wolicie nie rozmawiać? (Jeśli są takie tematy to jakie?) 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Raczej jestem otwartą osobą, ale też znalazł by się jakiś temat na który nie chciałbym rozmawiać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Mogę rozmawiać o wszystkim :)) Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Malina ღ Opublikowano 23 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Ja z reguły jestem otwarta, ale są tematy, na które wolę nie rozmawiać, np. o polityce, cudzym życiu czy własne życie seksualne. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 W sumie należę do osób otwartych aczkolwiek w życiu przytrafily mi się przykre momenty o których nie lubię rozmawiać. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 23 Października 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Jestem otwartą osobą 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tikey Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Jestem otwartą osobą i mogę rozmawiać o wszystkim. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 23 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Mogę rozmawiać o wszystkim. Nie ma tematów tabu ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Raczej osobą otwartą, chociaż istnieją tematy, których nie chcę poruszać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paradise Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Jestem osobą otwartą i lubię rozmawiać na każdy temat. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Jak wypije, to powiem ci wszystkie ciekawostki z mojego życia! Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 A pan GM ma 18? x d Ja tam mówie o wszystkim essa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Joanna Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Sperma mnie brzydzi :c Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Mandarynka Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kropka. Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Najebany to wszystko powiem xDD nawet i za dużo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Jestem raczej otwarty ale na niektóre tematy rozmawiać nie lubię :p "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 No cóż... ja jestem raczej otwarty i nie mam oporów przed innymi, ale myślę, że poprostu nie powinno się za bardzo przejmować tym co inni będą o Tobie sądzić jak coś powiesz. Bez obrazy, ale skoro np. dziwnie się na Cb patrzą, albo dziwnie gadają teraz, jak nic nie mówisz... to przecież nic nie masz do stracenia, jak coś powiesz będą się albo dalej tak zachowywali albo zaczną Cię traktować lepiej. A rozmowę z kimś traktujcie jak przyjemność, a nie jak obowiązek. Zacznijcie od czegoś łatwego ("Hej. Co słychać?") a rozmowa się sama jakoś rozkręci. Dobre tematy to właściwie muzyka, filmy, imprezy, czyjeś zainteresowania (np. jeżeli druga osoba coś trenuje to zapytaj go jak było na treningu czy cokolwiek takiego). Początki nie będą wspaniałe, ale musicie się przełamać Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 nie ma dla mnie tematów tabu. od nekrofilii do malowania kobiecego. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Października 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi