Użytkownik∙ Freya Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Cześć, nigdy nie myślałam, że będę prosić kogoś o pomoc, tym bardziej w czyimś imieniu. Niedaleko mojego miejsca zamieszkania mieszka Kacperek, ma 10 miesięcy jest to syn moich znajomych. U Kacperka zdiagnozowano rdzeniowy zanik mięśni typu I- od tej pory zaczął się wyścig z czasem o życie Kacperka. Potrzebujemy 8 milionów złotych na uratowanie chłopca, a mówią, że zdrowia nie da się kupić. My- znajomi staramy się o każdą złotówkę, wystawiamy na licytację własne rzeczy, usługi jednak to za wielką kwota, abyśmy mogli zebrać pieniądze sami. Z tego miejsca proszę was o pomoc, jeżeli ktoś może wpłacić chociaż złotówkę będziemy bardzo wdzięczni! Prosze również o udostępnianiu linku do zbiórki, aby każdy człowiek w naszym kraju widział apel o pomoc od nas. Proszę i dziękuję z całego serducha! https://www.siepomaga.pl/ratujemy-kacpra 7 Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 24 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 co prawda nie mam już zbytnio ale resztki z konta wrzuciłam. Powodzenia w zbieraniu bo jak niestety wiemy, wiele osób po prostu przewija. Dużo zdrówka dla maluszka a dla rodziców wytrwałości w walce 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Freya Opublikowano 24 Października 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Up Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 W tym tygodniu nie mam jak pomóc ale w przyszły w piątek napewno pomogę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Freya Opublikowano 24 Października 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Up Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi