Użytkownik Frosty Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Witam wszystkich czytelników, seria pod ostrzalem troche umrała, wiec postanowiłem to zmienić. Dziś na celowniku jest nasz świeży moderator @fr0zen. Zapraszam do przeczytania tego co napisali o nim nasi użytkownicy. 1) Fr0zen to jedna z osób którą polubiłem gdy przyszedł na forum. Robi swoje prace prawidłowo, jest przyjacielski oraz miły. Robi Fajne typowania (Tak jak reszta typerów) Gdy poprosisz go o pomoc to zawsze jest chętny do pomocy. W skrócie pracowity. Robi dużo na forum tak jak reszta z Administracji i dlatego mam do niego jak i was duży szacunek. W krótkim czasie osiągnął bardzo dużo oraz rangi na które trzeba sobie zasłużyć. Szacunek dla ciebie. Pozdrawiam Ciebie jak i resztę Administracji forum. 2) Parę razy pisałam z nim na sb, wydał się fajną osobą, miłą. Podoba mi się jego zaangażowanie w dział typerski. ? 3) Fajny chłopak, nie szkodliwy pozdrawiam. 4) Hmm myślę że jest strasznym leniem, nie chce angażować się za bardzo w forum. ? 5) Fajna, miła z niego osoba. Widać, że lubi to co robi. I tak wygram punktację. 6) Dobry z niego chłop, ogarnia i wgl 7) Nic do niego nie mam, nie znam go za dobrze ale na pierwszy rzut oka wydaje się w porządku. Niech działa tak jak działa a będzie ok. 8) Kilka razy się stykneliśmy na sb, cos tam ogarnia. Wiem że jest jednym z moderatorów naszej sieci. Spoko z niego chłopak. 9) Bot, nic nie umie. Nic nie robi, szkoda gadać i o nim pisać. A tak serio to żartuje, ogarnia wszystko co ma do ogarnięcia, dobrze zajmuje się typerką wie co robi i to się ceni. 10) Na dobra sprawe nic do niego nie mam, nigdy mi jakoś nie podpadl ani nic. Swoje obowiązki wykonuje dobrze i sumienie co jest plusem. Jak dla mnie trochę mało udziela się w życiu forum, więc zmienił to waracie! Podsumowując git z niego człowieczek. Nic dodać nic ująć. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 5 godzin temu, Frosty napisał: 1) Fr0zen to jedna z osób którą polubiłem gdy przyszedł na forum. Robi swoje prace prawidłowo, jest przyjacielski oraz miły. Robi Fajne typowania (Tak jak reszta typerów) Gdy poprosisz go o pomoc to zawsze jest chętny do pomocy. W skrócie pracowity. Robi dużo na forum tak jak reszta z Administracji i dlatego mam do niego jak i was duży szacunek. W krótkim czasie osiągnął bardzo dużo oraz rangi na które trzeba sobie zasłużyć. Szacunek dla ciebie. Pozdrawiam Ciebie jak i resztę Administracji forum. @KUBI 5 godzin temu, Frosty napisał: 2) Parę razy pisałam z nim na sb, wydał się fajną osobą, miłą. Podoba mi się jego zaangażowanie w dział typerski. ? @La_diosa 6 godzin temu, Frosty napisał: Fajny chłopak, nie szkodliwy pozdrawiam Nie mam pojęcia kto mógł tak napisać, jakbym miał strzelać to chyba @Dusia ale wątpię. 6 godzin temu, Frosty napisał: Hmm myślę że jest strasznym leniem, nie chce angażować się za bardzo w forum. Mam dylemat nad @Wujek eXo i @MrCisu, ale wydaje mi się, że to wujek. 6 godzin temu, Frosty napisał: Fajna, miła z niego osoba. Widać, że lubi to co robi. I tak wygram punktację. @exe 6 godzin temu, Frosty napisał: Dobry z niego chłop, ogarnia i wgl Podejrzewam, że to @Eryk. 6 godzin temu, Frosty napisał: 7) Nic do niego nie mam, nie znam go za dobrze ale na pierwszy rzut oka wydaje się w porządku. Niech działa tak jak działa a będzie ok. Możliwe, że to ktoś kto doszedł za sprawą fuzji, ewentualnie @skowron. 6 godzin temu, Frosty napisał: Kilka razy się stykneliśmy na sb, cos tam ogarnia. Wiem że jest jednym z moderatorów naszej sieci. Spoko z niego chłopak. Nic mi ta wypowiedź nie mówi, ale dziękuję za miłe słowo. 6 godzin temu, Frosty napisał: 9) Bot, nic nie umie. Nic nie robi, szkoda gadać i o nim pisać. A tak serio to żartuje, ogarnia wszystko co ma do ogarnięcia, dobrze zajmuje się typerką wie co robi i to się ceni. @MrCisu 6 godzin temu, Frosty napisał: 10) Na dobra sprawe nic do niego nie mam, nigdy mi jakoś nie podpadl ani nic. Swoje obowiązki wykonuje dobrze i sumienie co jest plusem. Jak dla mnie trochę mało udziela się w życiu forum, więc zmienił to waracie! Podsumowując git z niego człowieczek. Nic dodać nic ująć. Strzelam, że to @Sh1zO ale bez przekonania. A teraz przyznać się kogo odgadłem. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 nie odgadłeś Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi