Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #32 FrOzen.

Frosty

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

06w3hys.png

Witam wszystkich czytelników, seria pod ostrzalem troche umrała, wiec postanowiłem to zmienić. Dziś na celowniku jest nasz świeży moderator @fr0zen. Zapraszam do przeczytania tego co napisali o nim nasi użytkownicy. 

1) Fr0zen to jedna z osób którą polubiłem gdy przyszedł na forum. Robi swoje prace prawidłowo, jest przyjacielski oraz miły. Robi Fajne typowania (Tak jak reszta typerów) Gdy poprosisz go o pomoc to zawsze jest chętny do pomocy. W skrócie pracowity. Robi dużo na forum tak jak reszta z Administracji i dlatego mam do niego jak i was duży szacunek. W krótkim czasie osiągnął bardzo dużo oraz rangi na które trzeba sobie zasłużyć. Szacunek dla ciebie. Pozdrawiam  Ciebie jak i resztę Administracji forum.

2) Parę razy pisałam z nim na sb, wydał się fajną osobą, miłą. Podoba mi się jego zaangażowanie w dział typerski. ?

3) Fajny chłopak, nie szkodliwy pozdrawiam.

4) Hmm myślę że jest strasznym leniem, nie chce angażować się za bardzo w forum. ?

5) Fajna, miła z niego osoba. Widać, że lubi to co robi. I tak wygram punktację. 

6) Dobry z niego chłop, ogarnia i wgl 

7) Nic do niego nie mam, nie znam go za dobrze ale na pierwszy rzut oka wydaje się w porządku. Niech działa tak jak działa a będzie ok. 

8) Kilka razy się stykneliśmy na sb, cos tam ogarnia. Wiem że jest jednym z moderatorów naszej sieci. Spoko z niego chłopak. 

9) Bot, nic nie umie. Nic nie robi, szkoda gadać i o nim pisać. A tak serio to żartuje, ogarnia wszystko co ma do ogarnięcia, dobrze zajmuje się typerką wie co robi i to się ceni. 

10) Na dobra sprawe nic do niego nie mam, nigdy mi jakoś nie podpadl ani nic. Swoje obowiązki wykonuje dobrze i sumienie co jest plusem. Jak dla mnie trochę mało udziela się w życiu forum, więc zmienił to waracie! Podsumowując git z niego człowieczek. Nic dodać nic ująć. 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik
5 godzin temu, Frosty napisał:

1) Fr0zen to jedna z osób którą polubiłem gdy przyszedł na forum. Robi swoje prace prawidłowo, jest przyjacielski oraz miły. Robi Fajne typowania (Tak jak reszta typerów) Gdy poprosisz go o pomoc to zawsze jest chętny do pomocy. W skrócie pracowity. Robi dużo na forum tak jak reszta z Administracji i dlatego mam do niego jak i was duży szacunek. W krótkim czasie osiągnął bardzo dużo oraz rangi na które trzeba sobie zasłużyć. Szacunek dla ciebie. Pozdrawiam  Ciebie jak i resztę Administracji forum.

@KUBI

5 godzin temu, Frosty napisał:

2) Parę razy pisałam z nim na sb, wydał się fajną osobą, miłą. Podoba mi się jego zaangażowanie w dział typerski. ?

@La_diosa

6 godzin temu, Frosty napisał:

Fajny chłopak, nie szkodliwy pozdrawiam

Nie mam pojęcia kto mógł tak napisać, jakbym miał strzelać to chyba @Dusia ale wątpię. 9_9

Hmm myślę że jest strasznym leniem, nie chce angażować się za bardzo w forum. 

Mam dylemat nad @Wujek eXo i @MrCisu, ale wydaje mi się, że to wujek. :D

Fajna, miła z niego osoba. Widać, że lubi to co robi. I tak wygram punktację.

@exe 

Dobry z niego chłop, ogarnia i wg

Podejrzewam, że to @Eryk

7) Nic do niego nie mam, nie znam go za dobrze ale na pierwszy rzut oka wydaje się w porządku. Niech działa tak jak działa a będzie ok. 

Możliwe, że to ktoś kto doszedł za sprawą fuzji, ewentualnie @skowron

Kilka razy się stykneliśmy na sb, cos tam ogarnia. Wiem że jest jednym z moderatorów naszej sieci. Spoko z niego chłopak. 

Nic mi ta wypowiedź nie mówi, ale dziękuję za miłe słowo. :D

9) Bot, nic nie umie. Nic nie robi, szkoda gadać i o nim pisać. A tak serio to żartuje, ogarnia wszystko co ma do ogarnięcia, dobrze zajmuje się typerką wie co robi i to się ceni. 

@MrCisu

10) Na dobra sprawe nic do niego nie mam, nigdy mi jakoś nie podpadl ani nic. Swoje obowiązki wykonuje dobrze i sumienie co jest plusem. Jak dla mnie trochę mało udziela się w życiu forum, więc zmienił to waracie! Podsumowując git z niego człowieczek. Nic dodać nic ująć. 

Strzelam, że to @Sh1zO ale bez przekonania.

A teraz przyznać się kogo odgadłem. :D

• Lubię to! 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]