Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na Rzekomego właściciela „PaTrYkus;*”

Klaudia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Twój Nick: Klaudia 

Nick oskarżonego: PaTrYkus ;*

IP/SID oskarżonego: - 

Powód skargi: Obraza graczy brak totalnej kultury poziom expert  

Opis sytuacji: Wchodzę na server by sobie pograć , a PaTrYkus kogoś obrażał ze na „Shift „ chodzi wiec powiedziałam mu po co ten problem , i od tego się zaczęło ze zaczął mnie wyzywać od „kurw „ „dziwek „ graczy obrażał na serwerze i wiele innych, najlepsze było jak się mnie zapytał czy ja w ogóle wiem kim on jest ?! Właścicielem innych serwerów odpowiedział ! Naprawdę Taki jest właściciel co wyzywa graczy i cała grę komentuje innych od debili ? Śmiech i wstyd . Wchodzę pograć a jakiś ..... będzie mnie i innych za nic wyzywał . 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): proszę rozpatrzcie demko z dnia 27.10.2019 około godziny 3:25 ( po zmianie czasu ) . 

Wiem że powinnam wkleić demko ale nie ma ,wiec proszę dla graczy to zróbcie i zobaczcie co wasz „Wlaściciel „ ( o ile to prawda) wyprawia . 

Pozdrawiam nie wychowanego chama :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

Witam , pozwolę sobie przytoczyć te sytuację . Grałem sobie na serwerze z kolegami . Jeden z nich szedł na shifcie jak to napisałaś . Po czym ja powiedziałem że "on ma swój świat"  , powiedz mi czy to jest obrażanie ?  Ty do mnie wyleciałas żebym zamknął mordę , więc Ci odpowiedziałem kim Ty jesteś żeby mnie uciszać , po drugie nic nie powiedziałem że mam wyższa rangę żeby się wywyższać . Jestem jak zwykły gracz  i nie mam innych przywileji odnośnie kultury którą zawsze trzymam . Wyzywanie od kur* , dziwek* ???  A w tej bajce były smoki ? Jeżeli chciałaś zabłysnąć to Ci nie wyszło i jeżeli wchodzisz na serwer to zachowaj kulturę i rozluźnij poślady  jeżeli nie potrafisz odróżnic żartów od tego co się mówi i piszę na prawdę . Pozdrawiam 

• Użytkowniczka

Polecam obejrzeć demko z tej godziny co pisałam :) 

i zobaczymy kto ile prawdy napisał 

Wyraznie tobie powiedziałam ze po co się bulwersujesz ze masz to dla siebie zostawić a nie jak to ty napisałeś „zamknij mordę” 

Smieszny jesteś , a najśmieszniejsze jest to ze masz właściciela na Awp jak ty za grosz szacunku i kultury nie masz . 

Naprawde obejrzyjcie demko to ujrzycie cała sytuacje :) 

• 8 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]