Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na Rzekomego właściciela „PaTrYkus;*”

Klaudia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Twój Nick: Klaudia 

Nick oskarżonego: PaTrYkus ;*

IP/SID oskarżonego: - 

Powód skargi: Obraza graczy brak totalnej kultury poziom expert  

Opis sytuacji: Wchodzę na server by sobie pograć , a PaTrYkus kogoś obrażał ze na „Shift „ chodzi wiec powiedziałam mu po co ten problem , i od tego się zaczęło ze zaczął mnie wyzywać od „kurw „ „dziwek „ graczy obrażał na serwerze i wiele innych, najlepsze było jak się mnie zapytał czy ja w ogóle wiem kim on jest ?! Właścicielem innych serwerów odpowiedział ! Naprawdę Taki jest właściciel co wyzywa graczy i cała grę komentuje innych od debili ? Śmiech i wstyd . Wchodzę pograć a jakiś ..... będzie mnie i innych za nic wyzywał . 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): proszę rozpatrzcie demko z dnia 27.10.2019 około godziny 3:25 ( po zmianie czasu ) . 

Wiem że powinnam wkleić demko ale nie ma ,wiec proszę dla graczy to zróbcie i zobaczcie co wasz „Wlaściciel „ ( o ile to prawda) wyprawia . 

Pozdrawiam nie wychowanego chama :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

Witam , pozwolę sobie przytoczyć te sytuację . Grałem sobie na serwerze z kolegami . Jeden z nich szedł na shifcie jak to napisałaś . Po czym ja powiedziałem że "on ma swój świat"  , powiedz mi czy to jest obrażanie ?  Ty do mnie wyleciałas żebym zamknął mordę , więc Ci odpowiedziałem kim Ty jesteś żeby mnie uciszać , po drugie nic nie powiedziałem że mam wyższa rangę żeby się wywyższać . Jestem jak zwykły gracz  i nie mam innych przywileji odnośnie kultury którą zawsze trzymam . Wyzywanie od kur* , dziwek* ???  A w tej bajce były smoki ? Jeżeli chciałaś zabłysnąć to Ci nie wyszło i jeżeli wchodzisz na serwer to zachowaj kulturę i rozluźnij poślady  jeżeli nie potrafisz odróżnic żartów od tego co się mówi i piszę na prawdę . Pozdrawiam 

• Użytkowniczka

Polecam obejrzeć demko z tej godziny co pisałam :) 

i zobaczymy kto ile prawdy napisał 

Wyraznie tobie powiedziałam ze po co się bulwersujesz ze masz to dla siebie zostawić a nie jak to ty napisałeś „zamknij mordę” 

Smieszny jesteś , a najśmieszniejsze jest to ze masz właściciela na Awp jak ty za grosz szacunku i kultury nie masz . 

Naprawde obejrzyjcie demko to ujrzycie cała sytuacje :) 

• 8 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]