Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rekrutacja na Opiekuna Serwera [Wzór]

Kropka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wzór:

Imię: 

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:

Znajomość amxx i panelu (0-10):

Wsparcie finansowe (TAK/NIE):

Coś o sobie:

Wymagania : 

• 16+
  • Ogarnięty 
  • Pomocny 
  • Wsparcie finansowe 
  • Dobra opinia u wyższej Administracji :)
  • Znajomość panelu amx/SMX/FTP
  • Konto steam

Zapraszam do składania podań

• Premium
Premium
Imię: Wiktor 

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Byłem już u Ciebie opiekunem i to bardzo długi czas. 
Myślę że sobie radziłem i wywiązywałem się ze swoich obowiązków  
GO:MOD to mój ulubiony mod dlatego z chęciom będę pomagał przy zajmowaniu się serwerem.

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak 

Znajomość amxx i panelu (0-10): 8-10

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): coś tam sypnę 

Coś o sobie: Wiktor lat 18 pochodzę z Łodzi. Uczęszczam do 3 klasy technikum o profilu elektrycznym.W wolnym czasie odpoczywam xD. 
  • Lubię to! 3
  • Wow! 1
  • Przykro mi 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkowniczka

Imię: Zuzanna

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałabym odciążyć trochę właściciela od zawiru pracy, tym bardziej, że przy starcie serwera tej pracy pewnie będzie dużo. Mam sporo czasu który mogłabym przeznaczyć na zajmowanie się serwerem, pomoc graczom i tak dalej. Sporo razy byłam już adminką na różnych serwerach, nigdy nie było na mnie żadnych skarg i starałam się swoje obowiązki wykonywać jak najlepiej. Nie miałam jeszcze przyjemności pełnić funkcji opiekunki serwera dlatego moje doświadczenie jest praktycznie zerowe, aczkolwiek jestem osobą która dość szybko się uczy więc myślę, że dałabym sobie rade.

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie.

Znajomość amxx i panelu (0-10): Amxx to tak 7/10, ogólnie z panelem serwera nie miałam wcześniej do czynienia.

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak, ale nie zawsze. : ( 

Coś o sobie: No więc nazywam się Zuza, mam 15 lat i mieszkam w dość dużym mieście znajdującym się nad morzem. W tym roku rozpoczęłam naukę w liceum ogólnokształcącym o profilu dietetyka. Na co dzień lubię sobie wyjść gdzieś ze znajomymi, pooglądać seriale lub pograć w cs'ka. Interesuję się sportem, a dokładniej piłką nożną i ręczną, oraz muzyką i jazdą na crossie. Jeśli chodzi o charakter to zazwyczaj jestem spokojną i opanowaną osobą, nie prowokuje nigdy kłótni ani nie stwarzam problemów, staram się pomagać innym jak tylko mogę. 

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙
Imię: Kacper

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym zostać opiekunem,ponieważ to byłby mój pierwszy raz w roli opiekuna 
i chciałbym spróbować swoich sił w tej roli.Także chciałbym pomóc w rozwoju serwera nie tylko jako admin 
ale opiekun.

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Nie.

Znajomość amxx i panelu (0-10):5-6

Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak! Tyle co mogę dam!

Coś o sobie:Jestem Kacper mam 16 lat i jestem uczniem 1 technikum.Interesuję się sportem i strażactwem.W wolnych chwilach lubię wyjść ze znajomymi oraz popykać na kompie! 

Wymagania : 

• 16+  +
  • Ogarnięty +
  • Pomocny +
  • Wsparcie finansowe +
  • Dobra opinia u wyższej Administracji :) -
  • Znajomość panelu amx/SMX/FTP +-
  • Konto steam +
Edytowane przez Manieczek!^^
  • Użytkownik

Imię: Mam na imię Olaf. 

Wiek: Urodziłem się 9 lutego 1999 r., aktualnie mam 20 lat. 

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Nie ukrywam, że chcę zająć się, że tak powiem sprawami forumowymi oraz w niewielkim stopniu technicznymi (brak komputera, ile będę mógł zrobić na telefonie - tyle zrobię), tj. rozpatrywaniem podań na admina/skarg, podliczaniem godzin, eliminowaniem lub zgłaszaniem błędów gry właścicielowi serwera jeśli nie będę w stanie sam ich rozwiązać (a to dla mnie nowy mod, także z początku mogę mieć niewielkie kłopoty 9_9), organizowaniem konkursów i tak dalej. Poza tym w razie problemu bardzo łatwo można się ze mną skontaktować poprzez steam czy chociażby pw/sb na forum. 

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem opiekunem kilka razy, głównie były to serwery typu CoD oraz miałem swoje serwery (cod/dd2/ffa/mix), także jakieś doświadczenie posiadam.

Znajomość amxx i panelu (0-10): Nie ma skali, do której mógłbym się odnieść więc zachowawczo ocenie znajomość amxx na 8, a znajomość panelu na 9.

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Na ten moment niestety nie jestem w stanie, ale po nowym roku (10 stycznia i potem cyklicznie co miesiąc) nie powinno być z tym problemu. 

Coś o sobie: Jestem prostym chłopakiem z Kaszub, na codzień ciężko pracuję. Interesuję się muzyką, przede wszystkim polskim hip-hopem i staram się być na bieżąco z informacjami na ten temat. Poza tym codziennie jeżdżę na rowerze, sprawia mi to ogromną radość mimo tego, że na dworze jest coraz zimniej. 

• Lubię to! 2

K🧑💞 J👶💞

• Kropka. zablokował(a) ten temat
  • kocimientka odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]