Użytkownik∙ Kropka. Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Wzór: Imię: Wiek: Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Znajomość amxx i panelu (0-10): Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Coś o sobie: Wymagania : 16+ Ogarnięty Pomocny Wsparcie finansowe Dobra opinia u wyższej Administracji Znajomość panelu amx/SMX/FTP Konto steam Zapraszam do składania podań Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 27 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Imię: Wiktor Wiek: 18 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Byłem już u Ciebie opiekunem i to bardzo długi czas. Myślę że sobie radziłem i wywiązywałem się ze swoich obowiązków GO:MOD to mój ulubiony mod dlatego z chęciom będę pomagał przy zajmowaniu się serwerem. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak Znajomość amxx i panelu (0-10): 8-10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): coś tam sypnę Coś o sobie: Wiktor lat 18 pochodzę z Łodzi. Uczęszczam do 3 klasy technikum o profilu elektrycznym.W wolnym czasie odpoczywam xD. 3 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka luxanna;^^ Opublikowano 27 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Imię: Zuzanna Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałabym odciążyć trochę właściciela od zawiru pracy, tym bardziej, że przy starcie serwera tej pracy pewnie będzie dużo. Mam sporo czasu który mogłabym przeznaczyć na zajmowanie się serwerem, pomoc graczom i tak dalej. Sporo razy byłam już adminką na różnych serwerach, nigdy nie było na mnie żadnych skarg i starałam się swoje obowiązki wykonywać jak najlepiej. Nie miałam jeszcze przyjemności pełnić funkcji opiekunki serwera dlatego moje doświadczenie jest praktycznie zerowe, aczkolwiek jestem osobą która dość szybko się uczy więc myślę, że dałabym sobie rade. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie. Znajomość amxx i panelu (0-10): Amxx to tak 7/10, ogólnie z panelem serwera nie miałam wcześniej do czynienia. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak, ale nie zawsze. : ( Coś o sobie: No więc nazywam się Zuza, mam 15 lat i mieszkam w dość dużym mieście znajdującym się nad morzem. W tym roku rozpoczęłam naukę w liceum ogólnokształcącym o profilu dietetyka. Na co dzień lubię sobie wyjść gdzieś ze znajomymi, pooglądać seriale lub pograć w cs'ka. Interesuję się sportem, a dokładniej piłką nożną i ręczną, oraz muzyką i jazdą na crossie. Jeśli chodzi o charakter to zazwyczaj jestem spokojną i opanowaną osobą, nie prowokuje nigdy kłótni ani nie stwarzam problemów, staram się pomagać innym jak tylko mogę. 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 30 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym zostać opiekunem,ponieważ to byłby mój pierwszy raz w roli opiekuna i chciałbym spróbować swoich sił w tej roli.Także chciałbym pomóc w rozwoju serwera nie tylko jako admin ale opiekun. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Nie. Znajomość amxx i panelu (0-10):5-6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak! Tyle co mogę dam! Coś o sobie:Jestem Kacper mam 16 lat i jestem uczniem 1 technikum.Interesuję się sportem i strażactwem.W wolnych chwilach lubię wyjść ze znajomymi oraz popykać na kompie! Wymagania : 16+ + Ogarnięty + Pomocny + Wsparcie finansowe + Dobra opinia u wyższej Administracji - Znajomość panelu amx/SMX/FTP +- Konto steam + Edytowane 30 Października 2019 przez Manieczek!^^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 30 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Imię: Mam na imię Olaf. Wiek: Urodziłem się 9 lutego 1999 r., aktualnie mam 20 lat. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Nie ukrywam, że chcę zająć się, że tak powiem sprawami forumowymi oraz w niewielkim stopniu technicznymi (brak komputera, ile będę mógł zrobić na telefonie - tyle zrobię), tj. rozpatrywaniem podań na admina/skarg, podliczaniem godzin, eliminowaniem lub zgłaszaniem błędów gry właścicielowi serwera jeśli nie będę w stanie sam ich rozwiązać (a to dla mnie nowy mod, także z początku mogę mieć niewielkie kłopoty ), organizowaniem konkursów i tak dalej. Poza tym w razie problemu bardzo łatwo można się ze mną skontaktować poprzez steam czy chociażby pw/sb na forum. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem opiekunem kilka razy, głównie były to serwery typu CoD oraz miałem swoje serwery (cod/dd2/ffa/mix), także jakieś doświadczenie posiadam. Znajomość amxx i panelu (0-10): Nie ma skali, do której mógłbym się odnieść więc zachowawczo ocenie znajomość amxx na 8, a znajomość panelu na 9. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Na ten moment niestety nie jestem w stanie, ale po nowym roku (10 stycznia i potem cyklicznie co miesiąc) nie powinno być z tym problemu. Coś o sobie: Jestem prostym chłopakiem z Kaszub, na codzień ciężko pracuję. Interesuję się muzyką, przede wszystkim polskim hip-hopem i staram się być na bieżąco z informacjami na ten temat. Poza tym codziennie jeżdżę na rowerze, sprawia mi to ogromną radość mimo tego, że na dworze jest coraz zimniej. 2 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi