Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#428 Pytanie Dnia

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

7wMs60z.png

Jakie są wasze wrażenia po fame mma 5? Która walka najbardziej wam się podobała?

heh1111.png

• Użytkownik∙

Nie było mnie w domu i nie oglądałem :D

• Użytkownik

Powiem tak: amatorszczyzna FameMMA jest po prostu lepsza od MMA, UFC, KSW pod względem prowadzenia. Super prowadzący, brawa dla niego. Jakby nie walczyli tam tacy amatorzy to nie rozpoznałbym, że to amatorzy tam walczą. 

Czekam aż Dawid Malczyński pójdzie krok dalej i przeniesie się z amatorki na profesjonalizm (otrzymał już kilka propozycji, ciekawe co zrobi z tym).

Najciekawsza walka? Wszystkie walki były wręcz średnie bo jak wiadomo nie walczyli tam profesjonaliści (no może Najman).

Najciekawszej walki nie wyłonie ale po kolei: Podobała mi się 1-wsza walka, brawa dla Hassana za genialnego high-kicka.. po prostu zgasił typa. Dobre wejście Najmana.. normalnie jak spear z WWE, hehe. Wspaniałe obalenie Isamu na Rafonixie, lata na macie czyni cuda. Kasti vs Krycha.. stawiałem na Krychę ale wyszło jak wyszło, nie wiem czy trema go zjadła czy pewność siebie ale zdecydowanie wygrał Kasti. Dawid Malczyński vs Olejnik.. brawa dla Olejnika, że wytrzymał aż tyle czasu ale niestety kop na wątrobe i nie ma typa. Dawid Malczyński vs Adbuster.. pierwsza i od razu wygrana Dawida, brawa za to chłop zrobił.. pamiętam jeszcze tego ulańca z Typowego Dresa, hehs. Kruszwil vs Mini Majk... mini majk po prostu pokazał klasę i powiedział nam, że jak się chce można wszystko. Dostał naprawdę dużo razy ale się nie poddawał aż do końca, niestety bodajże on też dostał kopa na wątrobę i po walce, szacun. Godlewska vs Ewelona... brak komentarza. Walka dwóch słonic.. Esmeralda oczywiście dostała wpierdol bo do tego tylko się nadaje.

Ocena FameMMA 5: 7/10 ;)

Czekam aż Najman rozpierdoli tego typa co do oktagonu wleciał i mówił, że bonus to nie przeciwnik dla niego XDDD Chłop z wyjebanym brzuchem, na sterydach gada coś o profesjonalizmie XDD Jeszcze ta koszulka przygotowana pod to, żeby ją rozerwać a on nie miał siły nawet, żeby rozerwać ją. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Wrażenia w porządku, poziom sportowy wzrasta.

Najbardziej podobała mi się walka Kasti vs Krycha, bo Malczyński vs Adbuster była większość czasu zbyt statyczna :BloodTrail:

• Junior Admin
Junior Admin

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

• Dusia przestał(a) promować temat
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]