Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga?

HaKaI

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: HaKaI

Nick oskarżonego : Mefedron13324

Wycinek: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Prosilem Cisza'
[AMXBans] Duration: '3 hours'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:513360314'
[AMXBans] Your IP: '77.46.122.15'
[AMXBans] ===============================================

Opis sytuacji: więc tak sobie gralem i powiedzialem boze co za czlowiek gra zaczal mowic zamknij dziure bo mnie wkurwisz ja mu powiedzialem dziure to masz w dupie i nie fikaj i dostalem bana na 3h (wszystko bylo przez mikro)

• Użytkownik

Powiedziałem może kurwa , ale nie obraziłem Ciebie od noobów nie wyzywałem zacznijmy od tego ;) Po dwa jesteś impulsywny i temu nie powinieneś być adminem , bo nic nie zrobiłem żebyś dał mi bana na 3h za nic. Po pierwsze jest kick, po drugie ostrzeżenie 5 min jak nie działa wtedy ban. Dla typa dałeś bez ostrzeżenia bana na 3h przy mnie także proszę Ciebie ogarnij sie :)

• Użytkownik

Dostal bana i jak by sie nie zgadzal  z tym napisal by odwolanie albo skarge. a ty dostales bana za wyzywanie od nobow i za brak kultury. I  Jestes jedyna osoba ktorej nie pasuje jako admin :P A i wyzwales gracz "KURWO WYLACZ  AIMA " TAk napisales a to nie tobie oceniac 

• Użytkownik
5 godzin temu, Mefedron13324 napisał:

Dostal bana i jak by sie nie zgadzal  z tym napisal by odwolanie albo skarge. a ty dostales bana za wyzywanie od nobow i za brak kultury. I  Jestes jedyna osoba ktorej nie pasuje jako admin :P A i wyzwales gracz "KURWO WYLACZ  AIMA " TAk napisales a to nie tobie oceniac 

napisałem , bo koleś latał na norecoil i jak Ci napisałem u@ miałeś w dupie :) prosze nie wypowiadaj sie już Ciebie ani razu nie obraziłem, a jak tak napisałem to nawet nic nie powiedziałeś dla mnie. Szukasz na odczepnego tego żeby skarga się nie powiodła. Dajesz bany bez ostrzeżenie i od razu na pare godzin zamiast upomniec i 5 min dać. Nie wyzwałem Ciebie rodziców nic, więc 3h ban z Twojej strony to tak jakby z dupy ban :). Wiek nie ma znaczenia żeby mówić na pan dla Twojej swiadomości, bo to jest kultura taka :) po drugie miałem tu adma i zrezygnowałem :) i skończ spamować, bo to nudne

Edytowane przez HaKaI
  • Użytkownik

Nie miałem w dupie. A jak ci moje adminowanie nie pasuje napisz podanie i wysil sie troszkę. Bo gadac potrafisz nic po za tym. I jestes jedynym Graczem co mu cos nie pasuje. A i do tego ze mam do Ciebie na pan mowic to raczej jestes za mlody. (1996);D

• Użytkownik

Byłem wtedy na serwerze zachowywałeś się arogancko do Mefedrona , kazałeś mu np.  mówić do niego "Pan" dla mnie ban słuszny.

• Super 1
  • Skowron

Nie chcąc dawać warna za spam, daje upomnienie słowne. 

Uważam, że dalsze komentarze są zbędne. Poczekajmy na wypowiedź właściciela @Trivor

Następne wypowiedzi @Mefedron13324 i @HaKaI będą uznane za spam.

Pozdrawiam. :) 

sygnatura Strefa.jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Skarga bez dowodów jest nie ważna, więc odrzucam... Następnym razem napisz w końcu skargę z jakimiś dowodami, bo już któryś raz Ci piszę, żebyś dowody wstawiał. 

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucona.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

• 8 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]