Użytkownik HaKaI Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Nick: HaKaI Nick oskarżonego : Mefedron13324 Wycinek: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Prosilem Cisza' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:513360314' [AMXBans] Your IP: '77.46.122.15' [AMXBans] =============================================== Opis sytuacji: więc tak sobie gralem i powiedzialem boze co za czlowiek gra zaczal mowic zamknij dziure bo mnie wkurwisz ja mu powiedzialem dziure to masz w dupie i nie fikaj i dostalem bana na 3h (wszystko bylo przez mikro) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Prosiłem Cie jak człowieka a ty wyzywasz od nobow i dzieciaka. i przeklinales Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 28 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Powiedziałem może kurwa , ale nie obraziłem Ciebie od noobów nie wyzywałem zacznijmy od tego Po dwa jesteś impulsywny i temu nie powinieneś być adminem , bo nic nie zrobiłem żebyś dał mi bana na 3h za nic. Po pierwsze jest kick, po drugie ostrzeżenie 5 min jak nie działa wtedy ban. Dla typa dałeś bez ostrzeżenia bana na 3h przy mnie także proszę Ciebie ogarnij sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Dostal bana i jak by sie nie zgadzal z tym napisal by odwolanie albo skarge. a ty dostales bana za wyzywanie od nobow i za brak kultury. I Jestes jedyna osoba ktorej nie pasuje jako admin A i wyzwales gracz "KURWO WYLACZ AIMA " TAk napisales a to nie tobie oceniac Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 28 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) 5 godzin temu, Mefedron13324 napisał: Dostal bana i jak by sie nie zgadzal z tym napisal by odwolanie albo skarge. a ty dostales bana za wyzywanie od nobow i za brak kultury. I Jestes jedyna osoba ktorej nie pasuje jako admin A i wyzwales gracz "KURWO WYLACZ AIMA " TAk napisales a to nie tobie oceniac napisałem , bo koleś latał na norecoil i jak Ci napisałem u@ miałeś w dupie prosze nie wypowiadaj sie już Ciebie ani razu nie obraziłem, a jak tak napisałem to nawet nic nie powiedziałeś dla mnie. Szukasz na odczepnego tego żeby skarga się nie powiodła. Dajesz bany bez ostrzeżenie i od razu na pare godzin zamiast upomniec i 5 min dać. Nie wyzwałem Ciebie rodziców nic, więc 3h ban z Twojej strony to tak jakby z dupy ban . Wiek nie ma znaczenia żeby mówić na pan dla Twojej swiadomości, bo to jest kultura taka po drugie miałem tu adma i zrezygnowałem i skończ spamować, bo to nudne Edytowane 28 Października 2019 przez HaKaI Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Nie miałem w dupie. A jak ci moje adminowanie nie pasuje napisz podanie i wysil sie troszkę. Bo gadac potrafisz nic po za tym. I jestes jedynym Graczem co mu cos nie pasuje. A i do tego ze mam do Ciebie na pan mowic to raczej jestes za mlody. (1996);D Odnośnik do komentarza
Użytkownik ƤqĮẸŜ Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Byłem wtedy na serwerze zachowywałeś się arogancko do Mefedrona , kazałeś mu np. mówić do niego "Pan" dla mnie ban słuszny. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 29 Października 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nie chcąc dawać warna za spam, daje upomnienie słowne. Uważam, że dalsze komentarze są zbędne. Poczekajmy na wypowiedź właściciela @Trivor Następne wypowiedzi @Mefedron13324 i @HaKaI będą uznane za spam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Skarga bez dowodów jest nie ważna, więc odrzucam... Następnym razem napisz w końcu skargę z jakimiś dowodami, bo już któryś raz Ci piszę, żebyś dowody wstawiał. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi