Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga?

HaKaI

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: HaKaI

Nick oskarżonego : Mefedron13324

Wycinek: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Prosilem Cisza'
[AMXBans] Duration: '3 hours'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:513360314'
[AMXBans] Your IP: '77.46.122.15'
[AMXBans] ===============================================

Opis sytuacji: więc tak sobie gralem i powiedzialem boze co za czlowiek gra zaczal mowic zamknij dziure bo mnie wkurwisz ja mu powiedzialem dziure to masz w dupie i nie fikaj i dostalem bana na 3h (wszystko bylo przez mikro)

• Użytkownik

Powiedziałem może kurwa , ale nie obraziłem Ciebie od noobów nie wyzywałem zacznijmy od tego ;) Po dwa jesteś impulsywny i temu nie powinieneś być adminem , bo nic nie zrobiłem żebyś dał mi bana na 3h za nic. Po pierwsze jest kick, po drugie ostrzeżenie 5 min jak nie działa wtedy ban. Dla typa dałeś bez ostrzeżenia bana na 3h przy mnie także proszę Ciebie ogarnij sie :)

• Użytkownik

Dostal bana i jak by sie nie zgadzal  z tym napisal by odwolanie albo skarge. a ty dostales bana za wyzywanie od nobow i za brak kultury. I  Jestes jedyna osoba ktorej nie pasuje jako admin :P A i wyzwales gracz "KURWO WYLACZ  AIMA " TAk napisales a to nie tobie oceniac 

• Użytkownik
5 godzin temu, Mefedron13324 napisał:

Dostal bana i jak by sie nie zgadzal  z tym napisal by odwolanie albo skarge. a ty dostales bana za wyzywanie od nobow i za brak kultury. I  Jestes jedyna osoba ktorej nie pasuje jako admin :P A i wyzwales gracz "KURWO WYLACZ  AIMA " TAk napisales a to nie tobie oceniac 

napisałem , bo koleś latał na norecoil i jak Ci napisałem u@ miałeś w dupie :) prosze nie wypowiadaj sie już Ciebie ani razu nie obraziłem, a jak tak napisałem to nawet nic nie powiedziałeś dla mnie. Szukasz na odczepnego tego żeby skarga się nie powiodła. Dajesz bany bez ostrzeżenie i od razu na pare godzin zamiast upomniec i 5 min dać. Nie wyzwałem Ciebie rodziców nic, więc 3h ban z Twojej strony to tak jakby z dupy ban :). Wiek nie ma znaczenia żeby mówić na pan dla Twojej swiadomości, bo to jest kultura taka :) po drugie miałem tu adma i zrezygnowałem :) i skończ spamować, bo to nudne

Edytowane przez HaKaI
  • Użytkownik

Nie miałem w dupie. A jak ci moje adminowanie nie pasuje napisz podanie i wysil sie troszkę. Bo gadac potrafisz nic po za tym. I jestes jedynym Graczem co mu cos nie pasuje. A i do tego ze mam do Ciebie na pan mowic to raczej jestes za mlody. (1996);D

• Użytkownik

Byłem wtedy na serwerze zachowywałeś się arogancko do Mefedrona , kazałeś mu np.  mówić do niego "Pan" dla mnie ban słuszny.

• Super 1
  • Skowron

Nie chcąc dawać warna za spam, daje upomnienie słowne. 

Uważam, że dalsze komentarze są zbędne. Poczekajmy na wypowiedź właściciela @Trivor

Następne wypowiedzi @Mefedron13324 i @HaKaI będą uznane za spam.

Pozdrawiam. :) 

sygnatura Strefa.jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Skarga bez dowodów jest nie ważna, więc odrzucam... Następnym razem napisz w końcu skargę z jakimiś dowodami, bo już któryś raz Ci piszę, żebyś dowody wstawiał. 

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucona.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

• 8 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]