Użytkownik∙ WujMamrot Opublikowano 29 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nick podejrzanego: 'Pale sie w cs 1.6 ;^^^^^^^^^^^^'SteamID / IP:STEAM_0:1:510331750Data i godzina:29 pa� 2019 - 15:33:30Link do dowodów(Demko,SS,itp): [AMXBans] 'Pale sie w cs 1.6 ;^^^^^^^^^^^^' got banned for '1 week'. Reason: 'GSJ' *DEAD* K88A : zajebiscie jest nie miec kaca *** (*_*) killed Pale sie w cs 1.6 ;^^^^^^^^^^^^ with a headshot from ak47 *** Pale sie w cs 1 opuscil gre C H A M B E R K dolaczyl smieszna gierka killed (*_*) with ak47 C H A M B E R K dolacza do Sil Terrorystow (GRACZ) Pale sie w cs 1.6 ;^^^^^^^^^^^^ : kurwo IdoThePro dolacza do Sil Terrorystow (GRACZ) Pale sie w cs 1.6 ;^^^^^^^^^^^^ : nie wiedzialem Jak sie gra w te karabiny killed 14sh3r with m4a1 (GRACZ) Pale sie w cs 1.6 ;^^^^^^^^^^^^ : zeby ci matka Jak sie gra w te karabiny killed webster with ak47 (GRACZ) Pale sie w cs 1.6 ;^^^^^^^^^^^^ : zdechla (GRACZ) Pale sie w cs 1.6 ;^^^^^^^^^^^^ : psieRozpisanie Dowodów: co tu pisac Coś od siebie: @Eryk dodaj odpowienia ilosc dni bana !! oby perm!! bo moja matka nie zyje jak by ktos nie wiedzial i nie pozwole tak o niej mowic!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 29 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Obrażanie rodziny gracza/admina --> Ban od 3h do tygodnia. - tak wynika z taryfikatora banów na serwerze. Niestety nie mogę dać danej osobie perma za napisanie kilku przekleństw/wyzwisk, nawet jeśli to Cię bardzo uraźiło co rozumiem oczywiście. Gdyby taka sytuacja się powtórzyła jeszcze raz to możemy porozmawiać o ewentualnym banie permamentym. @Radziuu zamknij proszę temat i sprawdź co jest nie tak, bo nie mam dostępu do moderacji w tym dziale. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 29 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi