Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Zamienie konto GTA V za konto z CS:GO PRIME

wik170

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Mój przedmiot: Konto Social Club z grą GTA V 
Opis: Konto na platformie Social Club wraz z grą GTA V, możliwość zmiany nicku. Konto te posiadam od nowości. Już raz było sprzedawane niestety kupujący okazał się typowym januszem biznesowym przez co konto znów trafiło w moje ręce. Niestety nie posiadam CD-Key'a przez którego na konto została aktywowana gra GTA V. Na koncie również może zostać podpięte twoje konto Steam którego nie można w żaden inny sposób odpiąć.
Chcę w zamian: Konta Steam ze statusem Prime w CS:GO 
Opis: W zamian chcę otrzymać konto steam ze statusem Prime w CS:GO. Oczywiście bez VAC'a. Wraz z kontem chce otrzymać wszystkie niezbędne informacje dotyczące konta jakby właściciel chciał je ewentualnie odzyskać, chodzi mi tu o pierwszy email na którym konto zostało założone oraz ewentualne CD-Key'e - inne kody które zostały wykorzystywane do kupienia CS:GO/statusu Prime. Na randze mi nie zależy. Również chciałbym otrzymać ewentualne dane do faceita i innych tego typu portali. Oczywiście w zamian daję miesięczną gwarancję ode mnie na konto, jeżeli konto stracisz ze swojej winy (czyt. sprzedaż przez ciebie konta lub inna tego typu czynność w którą nie będę zamieszany) lub będziesz próbował to wykorzystać a ja to zauważę gwarancje nie będzie Cię obowiązywać. Gwarancja obowiązuję do powiązania konta Steam z kontem Social Club. Po tej czynności konto przechodzi w twoje ręce i gwarancji nie przyjmuję. Powodem tej decyzji jest to że konta Steam powiązanego z kontem Social Club nie można w żaden sposób odłączyć przez co konto możesz odzyskać w każdej chwili.
Kontakt: Forum, TS
Forma zamiany: Poprzez pośrednika - w tym wypadku najrozsądniejszym wyborem jest administracja tego forum (J@+).

Jeżeli masz więcej pytań dotyczących wymiany/konta zapraszam do pisania na wiadomości prywatnej.

• Premium
Premium

REF 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]