Użytkownik wik170 Opublikowano 30 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Mój przedmiot: Konto Social Club z grą GTA V Opis: Konto na platformie Social Club wraz z grą GTA V, możliwość zmiany nicku. Konto te posiadam od nowości. Już raz było sprzedawane niestety kupujący okazał się typowym januszem biznesowym przez co konto znów trafiło w moje ręce. Niestety nie posiadam CD-Key'a przez którego na konto została aktywowana gra GTA V. Na koncie również może zostać podpięte twoje konto Steam którego nie można w żaden inny sposób odpiąć. Chcę w zamian: Konta Steam ze statusem Prime w CS:GO Opis: W zamian chcę otrzymać konto steam ze statusem Prime w CS:GO. Oczywiście bez VAC'a. Wraz z kontem chce otrzymać wszystkie niezbędne informacje dotyczące konta jakby właściciel chciał je ewentualnie odzyskać, chodzi mi tu o pierwszy email na którym konto zostało założone oraz ewentualne CD-Key'e - inne kody które zostały wykorzystywane do kupienia CS:GO/statusu Prime. Na randze mi nie zależy. Również chciałbym otrzymać ewentualne dane do faceita i innych tego typu portali. Oczywiście w zamian daję miesięczną gwarancję ode mnie na konto, jeżeli konto stracisz ze swojej winy (czyt. sprzedaż przez ciebie konta lub inna tego typu czynność w którą nie będę zamieszany) lub będziesz próbował to wykorzystać a ja to zauważę gwarancje nie będzie Cię obowiązywać. Gwarancja obowiązuję do powiązania konta Steam z kontem Social Club. Po tej czynności konto przechodzi w twoje ręce i gwarancji nie przyjmuję. Powodem tej decyzji jest to że konta Steam powiązanego z kontem Social Club nie można w żaden sposób odłączyć przez co konto możesz odzyskać w każdej chwili. Kontakt: Forum, TS Forma zamiany: Poprzez pośrednika - w tym wypadku najrozsądniejszym wyborem jest administracja tego forum (J@+). Jeżeli masz więcej pytań dotyczących wymiany/konta zapraszam do pisania na wiadomości prywatnej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik wik170 Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 #REF Odnośnik do komentarza
Użytkownik majeranek Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 ref Odnośnik do komentarza
Użytkownik wik170 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 #REF Odnośnik do komentarza
Użytkownik wik170 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 #REF Odnośnik do komentarza
Użytkownik wik170 Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 #ref Odnośnik do komentarza
Użytkownik wik170 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 #ref Odnośnik do komentarza
Użytkownik wik170 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 REF Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 8 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 REF Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik wik170 Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 REF Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi