Użytkownik BanneD Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Wymagania: Znajomość ortografii + Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu + Posiadane 50 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 15 lat + Brak ostrzeżeń na forum + Aktywność w dziale "Grafika" + Wzór: Nick: NoMercy. Imię: Heniu Wiek: 16-latek Jakich programów używasz do grafiki?: PS,GIMP Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4h ok. Opisz siebie: Jestem Heniu lat 16-scie,interesuje się piłką nożną oraz grafiką komputerową Dlaczego akurat Ty?: Dlatego,że interesuję się grafiką oraz byłem tu grafikiem na forum,a grafika na forum nie ma żadnego więc czemu nie? Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Podam poniżej Kontakt: Steam,Forum 1 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Widać że kumasz baze lecz do moich prac w paincie troche Ci brakuje. Sygnatury ładne, podanie bez owijania w bawełnę, 3-4h na zrealizowanie grafiki jest wystarczająca, wiec nikt nie będzie czekał pol dnia na schabowego bo odrazu bedziesz go miał przed sobą. Jestem na tak, powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Nie znam sie ale jestem na tak zawsze Fajnie miec kogos kto cos kuma na forum 1 Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Czemu nie, jestem na TAK: + wiek, + zaangażowanie, + jak na moje oko- ładne prace, + zapotrzebowanie na stanowisko grafika, +/- podanie, mogłeś się bardziej rozpisać, - oby Twoje humorki nie wpłynęły na Twoją pracę. Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Na Tak +wiek +podanie +brak grafików 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 7 godzin temu, NoMercy. ❤️ napisał: Umiejętność czytania ze zrozumieniem + 7 godzin temu, NoMercy. ❤️ napisał: Znajomość ortografii + Niestety, kłamiesz! Mimo to jestem na tak. +zapotrzebowanie na grafików +prace jakieś są +aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Grafiki słabe nic specjalnego, do tego napisy brzydkie i nawet nie wtopione wystarczająco. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka .*Blondyna*. Opublikowano 31 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Grafiki przeciętne. Kiedyś też się w to bawiłam i widzę że poziom grafik które wstawiłeś są maksymalnie na 15 minut roboty. Są takie jakbyś się mało przyłożył. Mimo to jestem za daniem szansy, ponieważ nikt nie pełni tej funkcji a Ty się może zaczniesz w tym rozwijać jeszcze bardziej mając dość konkretne zlecenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Jestem za daniem szansy. + Potrzeba grafików. + Aktywność. ± Prace. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 31 Października 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Zdecydowanie na NIE - po składasz podanie skoro za 2tyg napiszesz rezygnację? - prawda, miałeś tutaj owa range z dobre 3/4 razy i co chwilę rezygnacja - według mnie prace są naprawdę srednie, jak na taki okres czasu Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 31 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Mimo kilku braków jestem na tak + wiek + chęci + doświadczenie jakie by nie było - podanie 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 na nie ;z - szybko rezygnujesz - prace 2/10 - podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Jak nie jak TAk dla matełusza +doświadczenie +prace +checi +wiek Co do rezygnacji,lepiej ludzie miec grafika co zrezygnuje niż nie mieć go w ogole elooooo z fartem mateusz Pozdrawiam.Hallowenowy Disco Marek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi