Użytkownik venom Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Hej nie wiem czy było, ale zaproponuje. Co wy na to aby dawać odznaki za różne osiągniecia na forum; posty, reputacja, czas online, etc. Przyjemny smaczek który urozmaici aktywność na forum 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Aventor18 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Jestem za dobra propozycja sprzyda się na forum Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Zawsze to dodatkowy smaczek, na tak! Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Chyba była już taka propozycja z tego co mi się wydaje. Jestem za dodaniem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Jestem za, zawsze to jakieś urozmaicenie;) Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 1 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 W sumie to są trofea i medale ale szczerze to nie wiem jak one dzialają i za co ale jeśli są one przydzielane automatycznie za reputki, posty etc to nie wiem czy jest to aż tak bardzo potrzebne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Są to odznaki (grafiki) wyróżnione w panelu użytkownika, nadawane z ACP. Kto nie lubi kolekcjonowac wyróżnień? Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Moim zdaniem zbędne to jest TROFEA i medale wystarczą, dodatkowa praca dla administracji tylko by była. Zresztą i tak nikt na to nie patrzy, kto co zdobył. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 A ja jestem na tak. Zawsze jakaś nowość Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Z tego co zauważyłem jest taki zautomatyzowany system tutaj jednak jest on dla własnej informacji więc dlaczego by nie zrobić tego jako wyróżnienie pod czasem online z widoku tematu? Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 ciekawy pomysł, na pewno by się to przydało. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka luxanna;^^ Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Ja tez jestem na tak, zawsze jakies fajne urozmaicenie, no i duzo ludzi lubi kolekcjonowac odznaki c: 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi