Użytkownik∙ skyton Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Witam pewnie jesteście ciekawi po co was tu zgromadziłem otóż przedstawię wam moje jedne z pierwszych bazgrołów które powstały w paintcie oraz gimpie więc prosiłbym o zrozumienie. Pozdrawiam z rodzinkom przy piątkowym stole. "hari pota prage cie" "masz małego FIUTA" "lisa mona" + bonus nad którym pracowałem dokładne 5 lat. "Ijo iJo ijO" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 kocur normalnie narysujesz mi takie w pokoju na ścianach ? "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skyton Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 1 minutę temu, y0ung napisał: kocur normalnie narysujesz mi takie w pokoju na ścianach ? yyy eeem sory mama mnie woła na obiad Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 hehehhehe dobre. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Haha Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Wszystkie prace są wzięte z Google Grafika.. // Do kosza Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi