Użytkownik wik170 Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Twój nick: wik170 Nick admina banującego: Jezyczek Data nadania bana i mapa: Mirage 10:44 Link do konta steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197997624274/ Serwer (mod): MIRAGE #1 Opis sytuacji: No gram se gram dostałem tam vipa na 1 mecz no i gram nie? No i tam wyzywają od cheaterów to mnie to tam nie rusza zbytnio. No i se nadal gram nie? No i typ se był na carze zrashowalem se b nie? No i tam sie w kuchnie wcelowałem bo mógł mi wyjść. No i se typq zabiłem no i bana wyrwałem nie ? XD troche śmiesznie. Dlaczego powinieneś zostać odbanowany?: No bo tak o bez cheatów było grane XD trening przed faceitem taki Wycinek z konsoli: No ni mam bo cs'a juz offnalem. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mateusz Jep Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Przejrzałem demko jeszcze raz, proszę o UB dla gracza. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi