Użytkownik DarkFhater Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Dzień dobry Składam skargę na Admina - moj stary robi w palermo Jeżeli jest zabraniane groud strafe to nie powinno się używać to oczywiste ale admin sobie nic z tego nie robi i sam oczywiście używa wczoraj banując osobę zakazał używać strafe. A dzisiejszego dnia nie dość że używa to nic nie robi sobie gdy używa Aister ejm god 1 3 3 7 nie zakazując mu Jeżeli czegoś się zabrania to jest zabronione a nie poszczególne osoby mogą sobie biegać na tym. Edytowane 3 Listopada 2019 przez DarkFhater 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 chlopie, Ty myslisz, ze ja siedze na spetcie 24/7? Nikt mi go nie zglasza, to po co mam sprawdzac? Raz zgłosiłeś, że RASZ, a nie sgs. A co do mnie, nie robie gs, tylko po prostu pale rolke, nizej Ci az dam film z sgs 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mihu2137 Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Co może być bardziej awkward to że gośc nie wie co to sgs czy że w ogóle ktoś zabrania używania SGS. Przecież to palenie rolki(silent run) jest 3 razy gorsze, nie dość że połowy twoich kroków nie słychać nie można cie trafić to jeszcz na dodatek same wykonywanie tego jest banalnie proste. Edytowane 3 Listopada 2019 przez mihu2137 siema 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Proszę o dowody w tej sprawie w ciągu 24 godzin jak nie to skarga zostanie odrzucona Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi