Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Siema mam małą propozycje co do DD2 #1 żeby zrobić pierwsza rundę na same kosy zawsze coś innego . Co wy na to ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 30sekundowa rozgrzewka zeby rozgrzać nadgarstki i po prostu sie pobawić. Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 3 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Nie każdy ma dobry PC, gracze z słabszym sprzętem zdążą na pistoletówke, na tak. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka .*Blondyna*. Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Fajny pomysł, zawsze to jakieś urozmaicenie Również jestem na tak. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 3 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Oczywiście że na tak Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 3 godziny temu, Sh1zO napisał: Nie każdy ma dobry PC, gracze z słabszym sprzętem zdążą na pistoletówke, na tak. XDD Oczywiście ,że na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 21 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi