Premium NetaO RIP Opublikowano 4 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Zablokować TT podgląd CT po śmierci i na odwrót aby uniknąć podpowiadania na ts lub innych komunikatorach. Naprawić problemy z mikrofonem swojej drużyny a mianowicie jeżeli ktoś gada w TT przez mikro kompletnie go nie słychać jeżeli gracz ma konto steam wtedy bez problemu można się komunikować nie wiem czym jest to spowodowane. Na serwerze piszę free VIP dla steam a nie mam vipa Zrobić TOP15 medali żeby to działało wyskakiwała pełna lista a nie ile mamy medali aktualnie. @venombardzo słaba zagrywka 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skyton Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 1. jestem na potężne tak. 2. latwiutkie do zrobienia jezeli macie postawiony serwer na pukawce to wystarczy wejść w kategorie "Pluginy" zjechać na sam dół i zainstalować "[ReHLDS/HLDS] VoiceTranscode 2017 RC4". Na innych hostingach pewnie jest podobnie. 3. tam samo. 4. jestem na potężne tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 1. Za 2. Chodzi o to, że S nie słyszy NS zostanie to zrobione, ale pan właściciel nie może teraz xd. 3. Zagrywka zachęcająca graczy, nie ma tego (co jest słabe moim zdaniem) 4. /topmedale wpisz Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 43 minuty temu, device napisał: Zablokować TT podgląd CT po śmierci i na odwrót aby uniknąć podpowiadania na ts lub innych komunikatorach. Zrobione 44 minuty temu, device napisał: Naprawić problemy z mikrofonem swojej drużyny a mianowicie jeżeli ktoś gada w TT przez mikro kompletnie go nie słychać jeżeli gracz ma konto steam wtedy bez problemu można się komunikować nie wiem czym jest to spowodowane. Zrobione 44 minuty temu, device napisał: Na serwerze piszę free VIP dla steam a nie mam vipa Tego nie będzie raczej, ale zobaczymy 45 minut temu, device napisał: Zrobić TOP15 medali żeby to działało wyskakiwała pełna lista a nie ile mamy medali aktualnie. Kolega wyżej wyjaśnił Temat zostawiam otwarty, w razie gdyby coś nie działało proszę to zgłosić tutaj. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 10 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 4 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi