Właściciel Trivor Opublikowano 4 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Witajcie, wprowadziłem lekkie zmiany w panelu bocznym z blokami w których wyskakują nowe posty. Był problem z blokiem "Wyróżnione tematy" ponieważ tematy ważne, które powinny tam być zostawały przysłaniane przez "Głosowanie na serwery". Dorobiony został nowy blok "Głosowanie na serwery", w którym będą się pojawiać tylko głosowania. W wyróżnionych będą już tylko najważniejsze tematy. Dodatkowo stworzyliśmy blok "Redakcja" - wyświetlają się w nim najnowsze tematy z całego działu redakcji. Co do kolejności, na razie zrobiłem to w widoczny aktualnie na stronie głównej sposób. Sprawdźcie czy tak wam pasuje, może w jakimś innym położeniu będzie lepiej? Jak macie propozycje jaki blok można jeszcze dodać to śmiało piszcie 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Moim zdaniem wyróżnione tematy powinny być pierwsze i już bym nic nie dodawała, co najwyżej to coś bym usunęła, bo jest tego za dużo trochę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ja to bym redakcje usunął. Jako pierwszy w kolejności powinien być blok z głosowaniem potem nowe posty i tematy. Pozdro Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 4 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Wyrożnione > nowe > aktywne > głosowanie > redakcja ^ według mnie taki układ powinien być najlepszy, nie ma co dawać głosowania wyżej bo i tak dużo osób się udziela wiedząc, że zalicza im posty + dostają reputki. Lepiej jak będą bardziej widoczne te ważne jak i nowe tematy. Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 6 Listopada 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Tak jak wyżej, taka opcja będzie najlepsza Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Listopada 2019 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi