Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA]

NetaO RIP

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Proponuję aby każdy właściciel serwera/forum lub opiekun serwera po odrzuceniu podania np: na ubt/moderatora/redaktora/adminów serwerów do csa itp napisał czemu odrzuca podanie podał przyczynę i co może poprawić aby następne podanie było rozpatrzone pozytywnie. Taki punkt przydał by się w regulaminie. Czasem głosy są mieszane pod czyimś podaniem i sam składający podanie czasem nie wie czemu jest ono odrzucone ;) 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

To raczej normalnie ze osoba upoważniona powinna napisać dlaczego przyjmuję/odrzuca podanie. 

Jestem na Tak

• Lubię to! 1
  • Donator
DONATOR

Zbędne. Przedmówcy (inne osoby wypowiadające się w podaniu) wyrażając swoją opinię czy są na tak czy na nie to podają argumenty za daną opinią. W miarę inteligentny człowiek ogarnie czego mu brakuje do pozytywnego przyjęcia podania.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

JESTEM ZAA!

• Premium
Premium

To powinno być odruchem osób, które przyjmują i odrzucają podanie. Może nie tyle co jak jest przyjmowane ale jeśli chodzi o odrzucone zawsze jakiś komentarz powinien się pojawić. Nie mowa tu o 3 argumentach czy rozprawce ale krótki prosty do zrozumienia post i wszyscy będą zadowoleni. Skoro nie działa to aktualnie, jestem za propozycja 

• Super 1

76561197961177126.png

• Użytkownik

Dobre, trudniej odrzucić podanie osobie której sie po prostu nie lubi, a spełnia wszystkie wymagania, wtedy będzie widać albo szczerość albo powód z dupy. Jestem za! 

• Użytkownik∙

Bardzo dobry pomysł ?

HaQjMYU.png"Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem"

• Użytkownik

Również jestem ZA. Jeśli się odrzuca podanie osoby musi być konkretny powód jeśli spełnia wymagania a ludzie są za przyjęciem tak samo działa to w druga stronę fajnie czasem poinstruować dana osobę co robi zle i co ma poprawić, z pewnością wpłynie to na zaangażowanie i możliwość poszerzenia grona administracyjnego.

• Użytkownik

Chyba niepotrzebne ponieważ osoby które się wypowiadają pod podaniem oceniają to. Jezeli jest podanie na - to osoba będzie wiedzieć na następny raz żeby się rozpisać i napisać je lepiej. 

I tak wlasciciel podejmuje ostateczną decyzję.

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Użytkownik

Taka sobie tą propozycja, kto będzie chciał napisać czemu podjął taką a nie inną decyzję to napisze, a kto nie ten nie. Nie widzę konieczności wymagania od w/w osób żeby się tłumaczyli ze swoich decyzji. 

K🧑💞 J👶💞

• Zasłużony

To już jest kwestia indywidualna każdego z osobna, nie będziemy zmuszać kogoś do tego. Nie zmienia to faktu, że powinno się przedstawić dlaczego TAK/NIE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]