Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA]

NetaO RIP

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Proponuję aby każdy właściciel serwera/forum lub opiekun serwera po odrzuceniu podania np: na ubt/moderatora/redaktora/adminów serwerów do csa itp napisał czemu odrzuca podanie podał przyczynę i co może poprawić aby następne podanie było rozpatrzone pozytywnie. Taki punkt przydał by się w regulaminie. Czasem głosy są mieszane pod czyimś podaniem i sam składający podanie czasem nie wie czemu jest ono odrzucone ;) 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

To raczej normalnie ze osoba upoważniona powinna napisać dlaczego przyjmuję/odrzuca podanie. 

Jestem na Tak

• Lubię to! 1
  • Donator
DONATOR

Zbędne. Przedmówcy (inne osoby wypowiadające się w podaniu) wyrażając swoją opinię czy są na tak czy na nie to podają argumenty za daną opinią. W miarę inteligentny człowiek ogarnie czego mu brakuje do pozytywnego przyjęcia podania.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

JESTEM ZAA!

• Premium
Premium

To powinno być odruchem osób, które przyjmują i odrzucają podanie. Może nie tyle co jak jest przyjmowane ale jeśli chodzi o odrzucone zawsze jakiś komentarz powinien się pojawić. Nie mowa tu o 3 argumentach czy rozprawce ale krótki prosty do zrozumienia post i wszyscy będą zadowoleni. Skoro nie działa to aktualnie, jestem za propozycja 

• Super 1

76561197961177126.png

• Użytkownik

Dobre, trudniej odrzucić podanie osobie której sie po prostu nie lubi, a spełnia wszystkie wymagania, wtedy będzie widać albo szczerość albo powód z dupy. Jestem za! 

• Użytkownik∙

Bardzo dobry pomysł ?

HaQjMYU.png"Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem"

• Użytkownik

Również jestem ZA. Jeśli się odrzuca podanie osoby musi być konkretny powód jeśli spełnia wymagania a ludzie są za przyjęciem tak samo działa to w druga stronę fajnie czasem poinstruować dana osobę co robi zle i co ma poprawić, z pewnością wpłynie to na zaangażowanie i możliwość poszerzenia grona administracyjnego.

• Użytkownik

Chyba niepotrzebne ponieważ osoby które się wypowiadają pod podaniem oceniają to. Jezeli jest podanie na - to osoba będzie wiedzieć na następny raz żeby się rozpisać i napisać je lepiej. 

I tak wlasciciel podejmuje ostateczną decyzję.

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Użytkownik

Taka sobie tą propozycja, kto będzie chciał napisać czemu podjął taką a nie inną decyzję to napisze, a kto nie ten nie. Nie widzę konieczności wymagania od w/w osób żeby się tłumaczyli ze swoich decyzji. 

K🧑💞 J👶💞

• Zasłużony

To już jest kwestia indywidualna każdego z osobna, nie będziemy zmuszać kogoś do tego. Nie zmienia to faktu, że powinno się przedstawić dlaczego TAK/NIE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]