Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 5 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Siema, wpadł dzisiaj do mnie ziomek z innej sieci i zapytał czy nasza sieć nie chciałaby wziąć udziału w turnieju 5vs5 w CS:GO między sieciami. Przedstawił mi jak to ma wyglądać, turniej zacząć ma się w tę sobotę, a jedyne czego od nas oczekuje to udziału w turnieju. Z tego co mi wiadomo to nagrody dość wartościowe (nie wiem dokładnie jakie), parę sieci jest już zapisanych więc pytam was. Czy byłby ktoś chętny reprezentować sieć? Dałbym mu znać i ewentualnie zebrał tych 5 chętnych. 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Mogę coś postrzelać. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Coś postrzelać można :p //edit chce się zapisać xd "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik wik170 Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Jakieś wymagania ? @Sh1zO to troche przyps bo nie mam żadnego konta aktualnie ;/ Edytowane 5 Listopada 2019 przez wik170 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 17 minut temu, wik170 napisał: Jakieś wymagania ? No fajnie by było, gdyby nas reprezentowały wysokie rangi, a nie silvery/goldy ;d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik J4s1u Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Gdyby nie to, że akurat ten weekend to ofc, nie ma problemu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Oznacze pare osob co to moze zainteresowac. @STFW @PLAYSU@strajkkk@Unlucky Shadow@Executor_Nue@Mateusz Jep Ja niestety nie mg grac. pisze za pozwoleniem Dusi zeby warna nie zlapac 1 2 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Unlucky Shadow Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ja z chęcią czekałem na coś takiego ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Executor_Nu3 Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 o jak miło xd "ta chcę sie zapisać Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLAYSU Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 @KUBI 5.1 hours past 2 weeks jak widać nie gram w cs, nie gram w sumie w nic także ja odpadam. Zagram z chęcią na "Nastepnej edycji" jeśli takowa będzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik awake Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Chcę się zapisać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LuKasz14 Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Jeżeli jest to aktualnie to napiszcie mi o której to się zaczyna to mógłbym zagrać Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi