Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 1. Nick: Pigułsonuwer.^1337 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin dd2/inf 3. Powód: Szkoda gadać 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik herbata Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dobrze robisz mordeczko ok @Pigułsonuwer.^1337 tesz cje koham 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Zachowujesz się jak dziecko. A nim nie jesteś. @WujMamrot dostał admina na okres próbny [7dni] a ty piszesz już rezygnację? Nie chciałeś nam nic wytłumaczyć więc sądzę ,że za szybko to robisz. I napisz mi lub @Tery co on takiego zrobił. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Poprostu jest dla mnie jebanym pajacem i nie bede gral z nim w 1 teamie jeszcze ten debilizm przejdzie na mnie pajacerka i amatorka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 13 minut temu, herbata napisał: Dobrze robisz mordeczko ok dzieki ze mnie wspierasz kochany jestes aj lof ju 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqN.! Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Nie potrzebnie robisz tą gownoburze, tak ciężko Ci podać powód Twojego konfliktu z nim? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Stary nic nie robie mowie to co mysle i mam w chuju kto co sobie mysli na ten temat napisalem rezygnacje i tyle nie widze zadnego problemu : ) i temat zamkniety Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Zamknijcie temat. @Pigułsonuwer.^1337 nie odchodzi dogadaliśmy się z @Tery i z nim na pv. ZAMKNIJCIE TEMAT. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Temat do zamknięcia, tamten wyleciał na dobre nie znałem sytuacji. @Pigułsonuwer.^1337 Nie przyjmuje rezygnacji z powodu jakiegos rozbójnika ... 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi