Użytkownik Nowako Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Witam , ciekawi mnie co macie za adminów ??? maja po 14,15 lat ? nie gram i nie grałem na żadnym aimie czy temu podobnych chaxach .... mam swój wiek i swój staż w grze a że czasem się uda to już aim ? żądam rzetelnych wyjaśnień od paciorkowatego admina . ... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Heheheh Dzieciaczku z kogo ty chcesz zrobic idiote wlasnie robisz z samego siebie aim detector ci wykryl nie tlumacz sie nawet pls miales 4warny na 8 z fartem wariaciku 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nowako Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Że niby ja dzieciak ? popatrz do lustra i się dobrze zastanów bo nigdy nie wiesz kto siedzi drugiej stronie i jak na razie nie robię idioty ani z Ciebie kolego ani z nikogo innego a tak po 1 to ja pewnie zaczynałem grac w cs'a jak ty się rodziłeś...... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nowako Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 więc jak Ci dali Admina to pełnij tę funkcję rzetelnie a nie bo od wczoraj nic nie robisz jak wchodzą gracze na haxach Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Witam , ciekawi mnie co macie za adminów ??? maja po 14,15 lat ? ogarnij sie typeczq i pal wrotki hejcia nie masz za grosz honoru paliles sie na aimie i jeszcze przychodzisz tu i chcesz ub 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nowako Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Może warto pogadać HA. a nie z paciorkowcami .... więc jak HA ma odwagę to niech napisze na PW. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 HA HA HA HA HA HA HA HA ! beczunia HA raczej nie ma czasu na jakies placki dostajesz warny za aima dostajesz bana i przychodzisz piszesz odwolanie co tu jeszcze robisz ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nowako Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 5 minut temu, Nowako napisał: więc jak Ci dali Admina to pełnij tę funkcję rzetelnie a nie bo od wczoraj nic nie robisz jak wchodzą gracze na haxach z takim gówniakiem nie będę gadał . a coś mi się zdaje że sam gówniak gra na haxach więc japa kmiocie .... A co do HA jak się nie odezwie to to będzie widać co to za servery.... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Teraz, Nowako napisał: z takim gówniakiem nie będę gadał . a coś mi się zdaje że sam gówniak gra na haxach więc japa kmiocie .... A co do HA jak się nie odezwie to to będzie widać co to za servery.... Juz ci psycha siada ze wyzywasz dorosnij a tak wgl to idz juz sobie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nowako Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 jakie kurwa warny jeszcze nic nie dostał paciu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Teraz, Nowako napisał: jakie kurwa warny jeszcze nic nie dostał paciu XDDDDDDD gosciu na adminie mi wyskakuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nowako Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 gówniaku zrobiłeś "swoje" ja chce pogadać z kimś kto ma większe uprawnienia od ciebie ! więc ty sobie już możesz iść Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nowako Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 od przed wczoraj gram kur... na tym serwie kmiotku i tylko 2 kicki dostałem za afk .... chyba to że gram na nosteam to fakt ( ale to z innych powodów ) i w życiu nie dostałem kur nawet bana ... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 13 minut temu, Nowako napisał: gówniaku zrobiłeś "swoje" ja chce pogadać z kimś kto ma większe uprawnienia od ciebie ! więc ty sobie już możesz iść Aim Detector 4 warny na 8 siemson Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Z tego tematu wyszedł tylko spam i jeszcze kolega nie zastosował się do wzoru więc zamykam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 6 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi