Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 1. Nick: jeden2. Wiek: 203. Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: A bo ja już troszkę tutaj jestem i aktywny w sumie też troszkę jestem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Prowokujesz na strefoboxie, co do Twojej ostatniej aktywności to mam lekkie wątpliwości, a wątek sam w sobie jest nieco żartobliwy. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Jestem na nie, zaczepiasz i prowokujesz na chatboxie, a twoja aktywność ogranicza się do rozdawania reputacji "Haha" i głosowania na serwery. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Polepsz swoje zachowanie na StrefoBoxie co do użytkowników oraz popraw aktywność w postach i złóż podanie za jakiś czas. (I następnym razem postaraj się bardziej nad podaniem) 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi