Użytkownik Ervvvv Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Twój nick: ?ғᴠᴄᴋᴏғғ Nick admina banującego: @Executor_Nu3 Data nadania bana i mapa: 11-07-19 18:41, de_mirage Link do konta steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198952216619/ Serwer (mod): Only Mirage #1 Opis sytuacji: no to tak. Założyłem konto jakieś parę msc temu (dowód http://prntscr.com/ptv16d) żeby poklikać sobie na społeczności i zobaczyć reakcję ludzi na 1lvl steam i jego poziom strzelania. Długo nie używałem tego konta raz na jakiś czas wbiłem (http://prntscr.com/ptv27r) no ale znowu mnie naszła ochota to wbiłem na serwerek wasz i ciężko nie jest się domyśleć, że zostałem zbanowany za "multi-hack". W razie wątpliwości to jest moje główne konto na steamie https://steamcommunity.com/id/ervikk. Dlaczego powinieneś zostać odbanowany?: Bo jestem czysty XD Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze bla bla bla Edytowane 7 Listopada 2019 przez Ervvvv 2 g00wn0.jpg Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 7 Listopada 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 @Executor_Nu3 48h na rozpisanie demka. http://748939.node16.pukawka.pl/ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Executor_Nu3 Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 10.30-10.54 Biegamy sobie na nozu nie boi sie ze ktos moze kampic na niego 12.25 jest smoge na midzie tt sie wycofuje nikt mida nie pilnuje a nasz zawodnik zostawia mida jakby wiedzial ze tt sie wycofuje 13,15 przez apsy przebiega 2 tt a nasz smurf 0 reakcji nawet infa nie daje 14.31 nie widzi przeciwnika i juz przez sciane zaczyna strzelac 19.30 no kolega fajnie wycelował sie z awp 20.20 no fajny przeskok do jg by uniknąc awp 20.31 pyta sie o adminow ciekawe po co ? 22.50 oj na pewniaka na tym oknie przeciez nikogo nie ma na midzie 24.18 typowe zachowanie idzemy na mida i nic nie robimy moze dla tego ze wiemy ze 2 okno stoi 26.20-26.30 akcja na rampie pokazuje fajnie wycelowanie 100% 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ervvvv Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 to zaczynamy zabawe. 10.30-10.54 - slyszalem ze nikt nie biegnie w moja strone a slyszalem i widzialem na mapie ze strzelaja sie na midzie wiec chcialem byc cicho ale szybciej wiec szedlem na nozu i na shifcie - proste. A gdybym miał wh to zabiłbym najpierw tego typa co na tt szedł z zakretu. 12.25 - człowiekuu. Skoro mam auga i wychylam na mida spodziewam sie ze osoby które tam będą mogą mieć awp więc wychylam tylko na troche zeby nie dostac od razu w czape. Dostałem smoke wiec nic nie widzialem. Spodziewałem się ze beda wychylac bardziej na blisko lub na paczki a ja challengujac sie z augiem na awp to duzo szans nie mam po przerwie od cs, wiec odpuscilem. 13,15 - nie pamietam dokladnie sytuacji ale albo sie rozkojarzylem i czytalem wiadpomosc na telefonie obok mnie albo gadała do mnie mama bo sam jeszcze nie mieszkam XD daj spokoj jak masz sie czepiac o takie rzeczy 14.31 - jak nie widziałem?XDD bardzo dobrze go widziałem, ale zakładając, że jednak mam słabszy refleks i jeszcze go nie widziałem to przecież mam takie coś jak słuchawki. Wiesz co to i jak sie z nich korzysta czy nie do końca? 19.30 - to niezle XD wcelowałem się jak widzisz w paczki - normalna pozycja do sprawdzenia a że mi wyskoczył typ na ryj dosłowie to go zabiłem 20.20 - nie rozumiem. Skad mialem wiedziec ze typ bedzie na midzie akurat? Chciałem iść na mida albo na B skoro A było już czyste i pozajmowane przez innych teammatów. 20.31 - zagranie psychologiczne. Radzę czytać ze zrozumieniem 21 godzin temu, Ervvvv napisał: zobaczyć reakcję ludzi na 1lvl steam i jego poziom strzelania. i adminów tam mogłem dodać. Chodziło o to, żeby myśleli, że przyszedł jakiś typo popsuć grę innym i cheatować 22.50 - nie wychylilem na pewniaka tylko zamyśliłem sie pewnie znowu i dopiero będąc w oknie zobaczylem ze mam tylko ak, wiec nie chcialem bic sie z typami na midzie jak oni moga miec awp wiec przeczekalem chwile. Nie wiem nawet jak ci na to odpowiedziec. to co piszesz jest takie durne, że nawet szkoda mi pisać to wszystko 24.18 - sytuacja taka jak wyzej, wiec nie chce mi sie drugi raz tego samego pisac. Na poczatkach rundy zawsze siedze na telefonie wiec nie ogarniam co sie dziejeXD. 26.20-26.30 - no proste ze to bylo idealne wcelowanie bo wcale nie wychylam schodkowo bo spodziewam sie typa XDDD dobra pare slow ode mnie. Nie rozumiem czemu przyjmujecie takie osoby ktore maja zero wiedzy na temat gierki i nie odróżniają cheatera od gracza czystego. Rozumiem, że niektóre rzeczy mogą wydawać się podejrzane, ale nie kurwa szanujmy sie XD. A jak typ nie umie logicznie rozpisać demka to imo powinien już wyleciec. Peace, yo g00wn0.jpg Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 8 Listopada 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 10.30-10.54 - Nic nie widzę podejrzanego w tej akcji. -b12.25 - Czysto -b13,15 - Dziwne zachowanie z jego strony. -/+b 14.31 - Dobrze było słychać jak biegnie tt -b 19.30 - Czysto. -b 20.20 - Czysto. Chyba jest to dość normalne, że skoczył. Jeśli ktoś tam by był to ciężej byłoby go obrać za cel -b 20.30 - ??? -b 22.50 - Trochę podejrzana sytuacja.. -/+b 24.18 - Tutaj też jest podejrzana sytuacja. Zobaczyłeś, że praktycznie sam idziesz na mida i już nie chciałeś sprawdzić czy ktoś jest w oknie. -/+b 26.20 - Pierwszy strzał przez smoke - prawie idealnie trafiłeś we wroga. W drugim strzale nic nie widzę podejrzanego. -/+b Jest kilka sytuacji "niepewnych" ale to i tak jest za mało dowodów. Gracz otrzymuje ub. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi