Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Nick:y0ung <3 Wiek (dokładna data urodzenia): 29.10.2004 Parę słów o sobie: Siemka nazywam się Daniel lubię grać w gierki i spędzać czas ze znajomymi. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: 2-3 h w weekendy więcej :p Czas online na forum: 1d 17h 18m 57s Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: TAK Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?:Jestem aktywny na forum z dnia na dzień coraz bardziej aktywny a często ludzie się wyzywają się gdy nie ma żadnego moderatora SB.\ //edit wiem ,że nie mam 500 wpisów lecz szybko nadrobię obiecuję. 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 7 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Niestety na nie. Mało Cię widać na forum Mało się udzielasz na SB Mało osób Cię zna 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Na niee - slabaa aktywność na sb - pdn +/- wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Słabe podanie, wiek troche niski, rzadko Cię widze na SB. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Sorry, ale na Nie -aktywność -aktywność na sb -+wiek -wpisy 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 7 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Nie ma co dyskryminować Cię z powodu wieku, bo czasami młodsze osoby potrafią się zachować dojrzalej niż osoby o wiele starsze od kogoś kto ledwo odrósł od ziemi. Głównym Twoim minusem jest to, że mało widać Cię na sb i mało osób Cie zna. Moderator sb powinien wykazywać się duża aktywnością a nie pojawiać się po "dramach" bo to i tak bez sensu. Popraw aktywność i daj się poznać bardziej użytkownikom + udowodnij, że wiek nie powinien być Twoim minusem i wtedy złóż podanie. Aktualnie na nie ( : 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Niestety ale również jestem na nie. - Rzadko udielasz się na czacie. - Aktywność na forum zbyt niska. - Większość użytkowników Cię nie zna. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Niestety ja również na nie ? -mała aktywność -słabe podanie - 2-3h to mało 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Cytat //edit wiem ,że nie mam 500 wpisów lecz szybko nadrobię obiecuję. No 4-5 dni minęło, a coś twoje wpisy się nie ruszyły, na moderatorze czatu najważniejsza jest aktywność na nim, a twoja jest jak na razie znikoma. Napisz ponownie jak będziesz bardziej aktywny Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi