Właściciel Trivor Opublikowano 8 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam, poszukuje drugiego opiekuna na serwer Only DD2 #2 Opiekun będzie zajmował się sprawami organizacyjnymi serwera: przyjmowanie/degradowanie administracji, rozpatrywanie skarg, tworzenie konkursów, opieka nad działem serwera/nad całym serwerem oraz jego administracją, tworzenie roundsoundów, rozpatrywanie propozycji i inne sprawy związane z serwerem.. Z czasem możliwość dostępu do FTP. Wymagam wkład finansowy - zrzutka na reklamę. Podania piszecie w tym temacie. Rekrutacja trwa aż do znalezienia odpowiedniego kandydata. Powodzenia Wzór: Imię: Wiek: Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Znajomość amxx(0-10): Wsparcie finansowe na reklamę (TAK/NIE): Coś o sobie: Wymagania : 16+ Ogarnięty Pomocny Wsparcie finansowe - zrzutka na reklamę STEAM Dobra opinia u wyższej Administracji 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BuGGeR Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Wzór: Imię: Patryk Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ przesiaduje dużo na forum, jestem adminem juz od kwietnia. Jestem pomocny i otwarty do ludzi. Przesiaduje dużo czasu na forum jak i na serwerze wieczorami. Nie było ani jednej skargi co do mnie. Chciałbym też pomoc @Zbakane_OkOw opiece żeby sam nie był z tym jak i na forum tak i na serwerze. Ogarnął bym też jakieś turnieje co jakiś czas na serwerze dla graczy. Dużo osob na serwerze mnie zna, chciałbym jakoś wesprzeć sieć waszą. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety nie, ale zawsze musi być też pierwszy raz Znajomość amxx(0-10):7/10 Wsparcie finansowe na reklamę (TAK/NIE): Oczywiście że tak Coś o sobie: Jestem Patryk, mieszkam w Częstochowie, jestem taki troche śmieszek. Mam 21lat. Obecnie pracuje jako malarz proszkowy. Interesuje się motocyklami, wędkarstwem. Gram już dosyć dlugo na waszej sieci. Jestem raczej spokojnym graczem. Chyba starczy bo nie lubie zbytnio o sobie mówić 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 17 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Imię: Jakub Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ myślę że poradzę sobie na owej randze, txutaj na owym serwerze, ponieważ mam doświadczenie którego nie posiada większość osób. Jestem osobą która twardą ręką potrafi zarządzać pracami. Większość osób w szkole podczas robienia prac w grupach, wybiera mnie na lidera ponieważ wie że można mi zaufać i wykonuje świetnie swoje obowiązki godnie i sumiennie. Jestem osobą która nie faworyzuje przyjaciół czy też rodziny z normalną osobą. Wszystkich traktuje jednakowo. Staram się rozwiązywać konflikty bez uszkodzenia drugiej osoby. Jestem osobą godną powierzenia obowiązków i tak wysokiego stanowiska jak to, myślę że bym sobie poradził i nie splamił miana Opiekuna. Byłem już opiekunem na tej sieci, i świetnie sobie radziłem. Nie było ze mną żadnych problemów, a swoje obowiązki wykonywałem zawsze w 101%. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, nawet na tej sieci. Znajomość amxx(0-10): 8 Wsparcie finansowe na reklamę (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Tak więc posiadam na imię Jakub. Liczę już 18 wiosen. Urodziłem się w październiku. Jestem osobą miłą przyjazną oraz kulturalną. Potrafię zachować zimną krew w trudnych sytuacjach. Jestem osobą godną powierzenia obowiązków oraz tajemnic. Jeżeli jest sytuacja wybierania między mną a inną osobą, większość stawia na mnie bo wie że można mi zaufać. Jestem osobą która potrafi radzić sobie z swoimi prywatnymi sprawami. Posiadam 4 siostry i brata, niestety mój drugi brat zmarł w wieku 3 lat. Biorę przykład niestety brałem z mojego dziadka który zmarł. Dziadek mawiał że byłem wspaniałym wnuczkiem, ponieważ posiadam cechy charakteru których nie posiada większość ludzi. Jestem osobą wrażliwą, która jeżeli widzi że komuś dzieje się krzywda od razu biegnie mu pomóc, nie ważne czy jest to ktoś który potrafi zagrozić mym życiu. Jestem osobą która źle znosi, kłamstwa bądź wydawanie tajemnic które jej powierzyłem. Ciężko mi wtedy jej wybaczyć. Każdego staram traktować się bez żadnych nieformalności to znaczy wszystkich traktuje równomiernie bez faworyzacji. Jestem typem człowieka który jest bezkonfliktowy. Do życia nie potrzeba mi wiele ponieważ ciesze się z tego że po prostu jestem na świecie i że rodzice pozwolili mi żyć to znaczy że mama mnie urodziła. Staram się rozwiązywać konflikty bez uszkodzenia drugiej osoby. Potrafię się dzielić tym czego mam nadmiar. Szanuje to co mam bo wiem że niektórzy nie posiadają nawet garstki tego co ja posiadam. Jestem osobą o dużym poczuciu humoru ale z umiarkowaniem. Jestem osobą zwartą i gotową która zawsze zdoła komuś pomóc. Nie jestem typem samoluba, który widzi tylko własny czubek nosa. Myślę, że jestem aktywnym graczem jak na czas poświęcany na grę. Kontakt pomiędzy graczami też mam dobry tak samo z administracją. Przestrzegam zasad regulaminu, jestem zasadowy i zawsze dotrzymuję obietnic. Jestem osobą która potrafi dzielić się nadmiarem czegoś czego posiadam. Jestem zabawną i komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Wiem, iż aby przetrwać w życiu muszę zdobyć wykształcenie, dlatego nigdy się nie poddaję, zawsze dążę do celu nawet w trudnych sytuacjach! Posiadam taką cechę której nie potrafię przezwyciężyć jest to miękkie serce otóż jeżeli widzę osobę której na czymś bardzo zależy np na kupieniu sobie czegoś a on lub jego rodzice nie mają na to pieniędzy kupie mu to albo dam mu na to pieniądze. Jestem osobą która traktuje wszystkich jednakowo bez żadnych nieformalności, nawet w stosunku do swoich przyjaciół staram się ich nie faworyzować. Jestem również typem człowieka takim który jest pomysłowy ciągle nabieram pełno pomysłów na różną rozrywkę bądź stworzenie czegoś własnego. Również jestem człowiekiem tolerancyjnym oraz nie mam poglądów rasistowskich. Posiadałem nawet przyjaciela z innego zakątku świata. 2 4 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi