Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Resp

Mruczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam. Chodzi mi o resp terrorystów, może by tak  dodać czas na opuszczenie respa np. 15-20 sekund jeżeli gracz nie opuści do tego czasu respa zabija go, nawet jak  wyjdzie w tym czasie z respa i zaraz wróci z powrotem w tych 15-20 sekundach czas wyjścia z respa dalej będzie odliczany i wtedy moim zdaniem nie będzie skarg od graczy czy był słusznie wyrzucony czy też nie.

Rzuciłem taką propozycje dlatego że grałem kiedyś na takim serwerze gdzie było to zastosowane i mogę powiedzieć że w skali od 1 do 10 było

mocne 8. Myślę że można by było spróbować.

Pozdrawiam CYTRUS 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

To moim zdaniem będzie rodzić wuchte  problemów. Załóżmy, że wraca się po pake taki tt ale w tym momencie będzie miał z 2 duele dłuższe i plugin go zabije D:

• Użytkownik
2 godziny temu, Pita napisał:

To moim zdaniem będzie rodzić wuchte  problemów. Załóżmy, że wraca się po pake taki tt ale w tym momencie będzie miał z 2 duele dłuższe i plugin go zabije D:

Dokladnie.. Przykladowo paka lezy na TT respie i chcesz ja podniesc... PLUGIN by Cie zabil.. Wiec w tym nie ma mocy :/ i wedlug mnie bedzie to lipne.. chociaz byl bym za tym by jednak od 1:30 skoro jest tak w regulaminie zabijalo graczy... Moze i jest taki plugin.. co po pozniejszym wejsciu na respa nie zabije... Bo jednak te cele sa.. ale rownie tez nie kazdy ich przestrzega.. :/ 

• Użytkownik
  • Właściciel
Właściciel

Działało to tak, że zabijało na respie całą rundę, ktoś wracał z B, bił się z przeciwnikiem w okolicy respa i dostawał slaya przez plugin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]