Użytkownik Mruczek Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam. Chodzi mi o resp terrorystów, może by tak dodać czas na opuszczenie respa np. 15-20 sekund jeżeli gracz nie opuści do tego czasu respa zabija go, nawet jak wyjdzie w tym czasie z respa i zaraz wróci z powrotem w tych 15-20 sekundach czas wyjścia z respa dalej będzie odliczany i wtedy moim zdaniem nie będzie skarg od graczy czy był słusznie wyrzucony czy też nie. Rzuciłem taką propozycje dlatego że grałem kiedyś na takim serwerze gdzie było to zastosowane i mogę powiedzieć że w skali od 1 do 10 było mocne 8. Myślę że można by było spróbować. Pozdrawiam CYTRUS 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pita Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 To moim zdaniem będzie rodzić wuchte problemów. Załóżmy, że wraca się po pake taki tt ale w tym momencie będzie miał z 2 duele dłuższe i plugin go zabije D: Odnośnik do komentarza
Użytkownik faN4t1ck Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 2 godziny temu, Pita napisał: To moim zdaniem będzie rodzić wuchte problemów. Załóżmy, że wraca się po pake taki tt ale w tym momencie będzie miał z 2 duele dłuższe i plugin go zabije D: Dokladnie.. Przykladowo paka lezy na TT respie i chcesz ja podniesc... PLUGIN by Cie zabil.. Wiec w tym nie ma mocy i wedlug mnie bedzie to lipne.. chociaz byl bym za tym by jednak od 1:30 skoro jest tak w regulaminie zabijalo graczy... Moze i jest taki plugin.. co po pozniejszym wejsciu na respa nie zabije... Bo jednak te cele sa.. ale rownie tez nie kazdy ich przestrzega.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Jestem za i osobiście proponuję ten plugin https://amxx.pl/topic/163791-advanced-info-w-kt%C3%B3rej-strefie-mapy-znajduje-si%C4%99-gracz-kara-za-kampienie-na-respie/ K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Działało to tak, że zabijało na respie całą rundę, ktoś wracał z B, bił się z przeciwnikiem w okolicy respa i dostawał slaya przez plugin Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi