Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Resp

Mruczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam. Chodzi mi o resp terrorystów, może by tak  dodać czas na opuszczenie respa np. 15-20 sekund jeżeli gracz nie opuści do tego czasu respa zabija go, nawet jak  wyjdzie w tym czasie z respa i zaraz wróci z powrotem w tych 15-20 sekundach czas wyjścia z respa dalej będzie odliczany i wtedy moim zdaniem nie będzie skarg od graczy czy był słusznie wyrzucony czy też nie.

Rzuciłem taką propozycje dlatego że grałem kiedyś na takim serwerze gdzie było to zastosowane i mogę powiedzieć że w skali od 1 do 10 było

mocne 8. Myślę że można by było spróbować.

Pozdrawiam CYTRUS 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

To moim zdaniem będzie rodzić wuchte  problemów. Załóżmy, że wraca się po pake taki tt ale w tym momencie będzie miał z 2 duele dłuższe i plugin go zabije D:

• Użytkownik
2 godziny temu, Pita napisał:

To moim zdaniem będzie rodzić wuchte  problemów. Załóżmy, że wraca się po pake taki tt ale w tym momencie będzie miał z 2 duele dłuższe i plugin go zabije D:

Dokladnie.. Przykladowo paka lezy na TT respie i chcesz ja podniesc... PLUGIN by Cie zabil.. Wiec w tym nie ma mocy :/ i wedlug mnie bedzie to lipne.. chociaz byl bym za tym by jednak od 1:30 skoro jest tak w regulaminie zabijalo graczy... Moze i jest taki plugin.. co po pozniejszym wejsciu na respa nie zabije... Bo jednak te cele sa.. ale rownie tez nie kazdy ich przestrzega.. :/ 

• Użytkownik
  • Właściciel
Właściciel

Działało to tak, że zabijało na respie całą rundę, ktoś wracał z B, bił się z przeciwnikiem w okolicy respa i dostawał slaya przez plugin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]