Użytkownik Oknobezszyb Opublikowano 9 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nick: Jestem (TOP1) Jusz?Data i Godzina: 16:10 Wycinek z Konsoli:AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jestem ( TOP1 ) Jusz ? [AMXBans] Powod : ' Wykryto czita ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 438476555 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.173.104.231 ' [AMXBans] =============================================== Co to ma być jak nawet nie dostałem ssyów Wyjasni mi ktos co to ma byc jeszcze na steam dostałem Coś od siebie:jedyne co chce dodać to żebym dostał unbana Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Dostales bana od anty-cheata na serwerze trzeba było sie nie odpalac, a mamy bardzo dobrego anty-cheata, także przykro mi ale bedzie BRAK UB. Idz cheatować gdzie indziej. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi