Użytkownik Sasza Opublikowano 9 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nick: Sasza™Imię: SzymekWiek: 18Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Sasza™/145.239.16.151:27015/Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10Czy byłeś / byłaś już adminem?: TakIle czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1hDlaczego Ty? (prosimy o dłuższą wypowiedź): Znam właścicieli dlatego chciałbym im pomóc z serwerem zwłaszcza że serwer niedawno wystartowałPosiadasz mikrofon?: TakKontakt: FB/steam/ts/dsPosiadasz konto Prime?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Galipso Opublikowano 9 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Jestem na tak. +wiek +SM +Doswiadczenie Ogolnie to znam bardzo dlugo. Uwazam iz bedzie on dobrym adminem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LuKasz14 Opublikowano 9 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Jestem na tak +Doświadczenie +Wiek +Sm Był adminem na serwerze gdzie ja byłem opiekunem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik alto Opublikowano 9 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Jestem na tak +Doświadczenie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik alto Opublikowano 9 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi