Premium NetaO RIP Opublikowano 10 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Zwiększenie czasu do wybuchu paki o 5/10 sekund obecnie jest trochę za krótko Zablokowanie widoku po śmierci drużyny przeciwnej Dodać w rogu aktualny czas i nazwę forum @NeQu<#|m00d nie no racja przyjść z respa TT na bsa A bez defa w 25 sekund łatwizna bezsensu TT po śmierci widzi CT na odwrót też bezsensu lepiej sobie dawać info na tsie czy discordzie Czytaj uważnie a nie byle posta nabić @B o S s | h 0 w ? ! ale trochę kulturalniej i bez ironii i głupich tekstów pozderki 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 10 Listopada 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Co do czasu - Nie, jest to kompletnie bezsensowne Widok po smierci - imo rowniez bez sensu, nic to nie wniesie Czas i nazwa - tak jak wyzej, sa komendy pokroju "thetime", a nazwa forum wyswietla sie co pare sekund na chcie @device alez oczywiscie, nie mam lepszych zajec niz nabijanie sobie postow ;d Jak sie postarasz to na spokojnie dasz rade, a nie wszystko na tacy podawac ;D Podawanie infa (z tego co wiem) jest zabronione, a nwet jak ktos sobie podaje to i tak nic ci to nie da. Jeden pojdzie do TT, drugi do CT i tyle Odnośnik do komentarza
Użytkownik HERMAN Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Z przedłużeniem czasu paki myślę, ze fajny pomysł. Często się zdarza, ze braknie tych kilku sekund, bo ktoś leci z jednego bs-a na drugi, a po drodze ma jeszcze przeciwnika. Co do zablokowania widoku śmierci, jestem jak najbardziej za, uważam, ze to dobry pomysł Czas i nazwa forum, wydaje mi się niepotrzebne Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 a ja widze, ze tu tutaj eslowcy sie wypowiadaja ktorzy leca tak o na bsa czas do wybuchu jest ZA MALY nie jest do wykonania dobiec z a na b, bez robienia sgs dobrego/gsj kiedy po drodze masz jeszcze typa, ludzie odrobina inteligencji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wieslaw Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 nie ma sensu dawaj wiecej czasu na bombe jest tyle i trzeba to ogarniać a co do oglądania druzyny przeciewnej to jak to sie wyłączy to pare ludzi na pewno odpadnie z servera no a logo i czas to już zbedna sprawa. Pozdrawia Wiesław. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi