Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Witam Serdecznie

KrawiecRWS

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam wszystkie kochane kobiety na sieci , szanowną administrację oraz wszystkich graczy :)
Jestem Artur mam 23 lata i pochodzę z Podkarpacia, jestem tutaj nowym użytkownikiem gdyż zaprosił mnie tutaj mój ziomuś ;)
Nie chcę się tutaj dużo rozpisywać na temat mojej osoby jaki jestem i w ogóle bo to są sprawy na priv, ale chętnie opowiem o tym co potrafię.
Mam kilkunastoletnie doświadczenie z grą CS 1.6 , od kilku lat też amatorsko zajmuję się scripting'iem amxx, potrafię pisać pluginy, co prawde nie jakieś potężne pluginy lecz wiem jak zrobić tak aby wszystko działało. Długi czas byłem technikiem serwerów jak i opiekunem na jednej z sieci cs1.6, lecz tam obecna administracja nie potrafiła docenić mojego wkładu w serwer. Pan @Sh1zO wie o co biega ;)
Jestem tutaj bo po prostu szukam swojego miejsca na stałe w świecie serwerowni cs'a, ma nadzieję że tutaj znajdę to czego szukam czyli ogarniętą administrację sieci oraz świetną atmosferę z graczami na serwerach.
Witam jeszcze raz wszystkich :)

• Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Heej

• Super 1

heh1111.png

• Użytkownik

Siemanko siemanko. Zapraszam na serwer DD2/INF. Na pewno dobrze będzie Ci się tam razem z nami grało. :p

• Dzięki 1

AB67A242E8A846BA6646A21323B6D4BC372310B3C8FA3233A43872CD300BD6EB03E03155D17F32B1GTDZ5a.gif5D1Nl4.gif

Witaj w ekipie strefy, :)

Życzę ci owocnej współpracy i jak najlepszego kontaktu z graczami i użytkownikami forum.

Pozdrawiam 

• Donator
DONATOR

Siema

• Użytkownik

UZ1LwT4.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• Użytkownik

WwO8gCG.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]