Użytkownik cute Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Twój nick: cute> Nick admina banującego: Executor Nu3 Data nadania bana i mapa: 13-11-2019 ; 16:39 Mirage Link do konta steam: steamcommunity.com/id/jebanydamian Serwer (mod): Only Mirage 128tick Opis sytuacji: Nie mam pojęcia za co to dokładnie więc napisze tylko, żeby przejrzeć dokładnie demko Dlaczego powinieneś zostać odbanowany?: Ponieważ ban jest niesłuszny Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 @Executor_Nu3 48h na rozpiske. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Executor_Nu3 Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 1.22 pierwszy dowow nacelowanie przez sciane 2.00 no droche dziwne te zanim sie wychyle juz strzelam i wgl celownik na głowie nie byl a trafil ja 7.38 ups kolegowi chyba znow cos sie pomyliło i chyba zapomniał ze nie mamy talentow celowanie przez sciany 11.27 oj chyba kolega za szybko strzelił 12.40 teraz droche poafczymy i moze poustawiamy konifk 16.40 olefa przeciwnika po czym sie wychyla przeciwnik to od razu celownik wycelowany 17.15 kolega nie wiedział chyba w kogo celownac pierwszo 31.47 znow ta sytuacja nie wie w kogo celowac kolega sie ukrywa chater albo jest opcja jeszcze ze ktos mu info daje na ts discord 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 @danny` sorka że znowu tak Do niedzieli mnie nie ma więc proszę Ciebie znowu o to samo. Ps. sorka ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 14 godzin temu, Executor_Nu3 napisał: 1.22 pierwszy dowow nacelowanie przez sciane 2.00 no droche dziwne te zanim sie wychyle juz strzelam i wgl celownik na głowie nie byl a trafil ja 7.38 ups kolegowi chyba znow cos sie pomyliło i chyba zapomniał ze nie mamy talentow celowanie przez sciany 11.27 oj chyba kolega za szybko strzelił 12.40 teraz droche poafczymy i moze poustawiamy konifk 16.40 olefa przeciwnika po czym sie wychyla przeciwnik to od razu celownik wycelowany 17.15 kolega nie wiedział chyba w kogo celownac pierwszo 31.47 znow ta sytuacja nie wie w kogo celowac kolega sie ukrywa chater albo jest opcja jeszcze ze ktos mu info daje na ts discord 1:22 - aimlock zamiast wcelować się w okno leci i lapie celownikiem gościa za skrzynką w BS 2:00 - dał prefire bo wiedział, że gość jest pod oknem, wcześniej strzelał z dgl, czyste 7:38 - normalne sprawdzenie pozycji, czyste 11:27 - trochę dziwna sytuacja, 50/50 12:40 - nie wiem na co mam tutaj odpowiedzieć, żaden dowód 16:40 - Tego z jungle widział wcześniej jak zabił jego teammate, pod connectem gościu strzelił z awp więc się wcelował. W wyjście z jungle za smoke również wcelowany, bo enemy nie mógł wyparować. czyste 17:15 - normalna sprawa wychyla apart zabija jednego to drugi musi być od rampy jeśli paka była a trzymali mu conn i mida, czyste 31:47 - ?? nie wie w kogo celować? Co to za argument? Czyste.. Werdykt UB - czysty, nie ma wystarczających dowodów. Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi