Użytkownik DomoPolak1234567 Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nick: domo 543210 Steam tak (dodaj swój link do steama)https://steamcommunity.com/id/979475693/ Wiek:13,5 Mikrofon:Tak Link do GameTrackera: Nw co to jest ale szybko się dowiem Znajomość AMXX: 7/10 Obowiązkowa składka(11,07 SMS)*:Jasne zapłace odrazu 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JakNieInaczej Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Omg co to kur... Jest: -Podanie boli w oczy -wiek -Aha admin który nie wie co to gametracker -/+Amx (coś nie chce mi się wierzyć w tą siódemke, do sprawdzenia) +Składka A i jeszcze dodam, że ani razu na serwie ci nie widziałem, a nie sorka raz i grałeś 5min i tyle ci widziałem a na serwie często pykam. OGROMNE NIE!!!! P.S GameTracker jest to wykaz twojej obecności na danym serwerze (w dużym skrócie). Teraz dam ci parę prostych kroków jak znaleźć siebie w GT. 1) wejdź na stronę GameTracker.pl 2) Wpisz IP serwera (Cs go mod). 3) Po wpisaniu IP wyskoczy ci serwer (cs go mod) i klikasz na ten serwer. 4) wchodzisz w topke spędzonego czasu przez graczy i szukasz siebie wpisując swój nick u góry. 5) Po wpisaniu swojego nicku w GT tego serwera wyskakuje twój nick klikasz na niego, i tam masz pokazany swój spędzony czas na serwerze. 6)Kopiujesz link który jest u góry w wyszukiwarce i wklejasz cgo w pole (Link do GameTrackera: ) Myślę że ogarniesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Na Nie -Nikt Cię nie zna -brak gt -wiek -podanie -amx wątpię... +składka Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nope Wiek- Gt-- AMXX kłamiesz...- (nawet nie wiesz co to gt jest) Podanie- Nikt cb nie zna- Skladka+ ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 4 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi